Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie-laska

moj facet mi powiedzial "nie jestes laską"

Polecane posty

Gość nie-laska

rozmawialismy dzis o kobietach dbajacych o siebie, jakos tak glupio wyszlo ze (nawet go o to nie pytalam) ze powiedzial "Ty nie jestes laską ale kocham cie bo jestes madra i dobra". Nie ukrywam ze mnie to nieco uderzylo, smutno mi ze "nie jestem laska". Fakt, nie jestesm super swietnie ubrana, buty tylkona plaskim obcasie, wlosy mam trudne do ulzoenia, makijaz to tylko podklad i tusz, ale zawsze sie sobie podobalam (w stylu "stawiam na naturalnosc). A dzis taki cios w nos.

Gość aha i achh
Mi kiedyś mąz powiedział, ze nie jestem Miss Polonia ani businesswoman. Co nie przeszkadza mu w używaniu mnie jako pomocy domowej i źródła dochodów. :o

Gość nie-laska
tez nad tym uboewam....trzeba mi bylo nie studiowac, nie pracowac umyslowo, tylko zatrudnic sie w solarium i uczyc sie jak byc atrakcyjna

Gość miałam podobnie
Że niby jestem mądra i dobra, ale nie należę do "ostrych" lasek. W sensie, że nie tipsy, mini, pełen make-up, a do tego nie zołza, tylko miła jestem... Haha... za miła na zołzę. Najpierw było mi smutno. Ale mam twardy charakter. To że byłam dla niego miła i dobra, nie oznacza, że nie mam pazurów... Już TAK NIE MÓWI. Ale trochę mnie to kosztowało. Po prostu, life is brutal. Nie wolno być za miłym dla faceta. Niestety. Czasami trzeba być wredną zołza. Niestety działa...

Gość nie-laska
kurde mam naparwde ochote mu przywalic, znalazl sie kuzwa oceniacz, teraz sobie mysle " kim jest ten koles, ze daje sobie rpawo do oceniania mnie" niech sie jebnie w ryj!

Gość kątem oka..
autorko a po co Ci facet który niedługo zacznie Cię wprowadzać w kompleksy skoro czujesz się atrakcyjnie, ładnie to dlaczego on ma mówić Tobie że jest inaczej jaki cham!

Gość miałam podobnie
Jasne Rosalindo, nie ma na świecie fajnych babek z klasą, które są atrakcyjne i podobają się facetom, a są tylko faceci którzy mają rację, tak??? Autora pewnie wg ciebie jest nieatrakcyjna, skoro jej facet tak powiedział? Nie przychodzi ci do głowy, że faceci czasami to debile? Dupki? Nie potrafią docenić dobrego? Nie, oczywiście nie. Skoro tak mówią, to pewnie mają rację, co? ALe ty głupia jesteś kobieto. Masz mózg? Czy powtarzasz tylko za mężem? I robisz co ci każe???

Widzę Rosalindo ,że leczysz kompleksy na kafeterii, kreujesz się na nie wiadomo jaki cud świata a i tak nie wiadomo czy to prawda bo jesteś anonimowa w necie i tak samo możesz w rzeczywistości okazać sie facetem :P

pokaż się nam jaka jesteś piękna ;) dawaj zdjęcie i nie bądź tylko mocna w pisaniu

Moj też zbił ,mnie dzisiaj z pantałyku . powiedział"wiesz ,że jesteś ładna" ., .... jest 400 kilo przez morze . stąd / a ja jak taka głupia się poryczałam . , bo od 10 lat nie słyszałam

Gość maliboo
chlopak chcial dobrze pewnie, ale troche glupio wyszlo :P nie sadze, ze to powiedzial zeby cie zranic, moge sie zalozyc ze on uwaza ze rzucil ci komplement, ze jestes madra dobra Moze np. przed Toba mial jaka typowa pieknoc, ale z nieciekawym charakterem i chcial ci pokazac w taki nieudolny spoob, ze cie docenia...

Gość kątem oka..
fajnie :):):)

Gość kątem oka..
to było do Jankesa :)

Gość ,.,.,
Wy w ogóle czytacie wypowiedzi tego czegoś? :O Myślę, że Rosalinda jest na jakichś prochach 🖐️

Gość sdmakler
ej, autorko! Patrzcie babiszcza, jak niesprawiedliwie traktujecie chłopów! Gość chciał ci powiedzieć w delikatny sposób (a podobno to my jesteśmy prości) abyś wzięła się za siebie! Niekoniecznie jesteś brzydka (być może nawet całkiem ładna!) - ale! sprawdź w czym ostatnio chodzisz - może w rozciągniętych dresach, z byle jak upiętymi włosami (fryzurą to nazwać to zbrodnia...), jakichś bluzach burych, w buciorach (adidasy, trepy albo inny badziew). Nie musisz chodzić w szpilach po domu (nie o to chodzi!) - ale zadbaj o siebie - musisz ubiorem pokazać co masz najlepsze (czyli kobiecość właśnie...), może jakaś sukienunia, spódnica z koszulą, ładne buty? Hę? Może facet powoli ma dość patrzenia na "kumpla z akademika"?

Gość tam taram ta
"tez nad tym uboewam....trzeba mi bylo nie studiowac, nie pracowac umyslowo, tylko zatrudnic sie w solarium i uczyc sie jak byc atrakcyjna." Zapewniam Cie, ze mozna polaczyc jedno z drugim- studiowanie, prace umyslowa z byciem atrakcyjna. W solarium co najwyzej mozesz sie nauczyc jak byc tandetna. Zawsze smieszy mnie ten stereotyp- jak atrakcyjna i zadbana, w szpilkach, to pewnie i z tych glupszych. :o To kompleksy szarych myszek, ktore chcialyby byc postrzegane za kobiety z klasa, ktore wzbudzaja w facetach pozadanie i szacunek, ale nie wiedza jak i co robic, zeby to osiagnąc :o

Gość Intrygantka:)
Faceta trzeba trzymać krótko. Albo akceptuje cie taka jaka jesteś albo wogóle. Nie ma nic pomiędzy. Nie zmieniaj się dla faceta bo zobaczy że zrobisz dla niego wszystko i zacznie to wykorzystywać.bądź sobą Kochana:)

Gość frambi
Spodobała mi się wypowiedź: "Może facet powoli ma dość patrzenia na "kumpla z akademika"?" Nie mam takich "błahych" problemów jak wy i mnie to bawi szczerze mówiąc. Wasze jeżdżenie po "ROSALINDA PACZEKO" okazuje się przydatne jak wibrator zasilany na baterie słoneczne, w deszczowy dzień. Autorko wypisując tu takie bzdury tylko udowadniasz mi że nie tylko jak powiedział Twój chłopak nie jesteś laską,ale mądra to Ty też nie jesteś. Bycie atrakcyjną kobietą,nie wiąże się z byciem pustą. Reklamujesz tu typ kobiety która będąc inteligenta musi mieć nadwagę,włosy jak u miotły i być odpychająca. Mądra kobieta nie użala się nad sobą tylko działa.

Gość ,.,.,
Właśnie, każ mu jeszcze uściślić jaką "laską" chciałby żebyś była. Czy chce blond wieśniary z indiańską cerą, czy może poprostu więcej kobiecości od czasu do czasu? Bo jeśli mylisz naturalność z wygodnictwem to trochę ma rację. Może niefartownie to sformułował, ale Ty chyba też nie chciałabyś gościa, który się nie myje i wali mu z japy? Starałabyś mu się zwrócić uwagę, prawda? (przepraszam za taki drastyk :D ) On może też uważa, że jesteś ideałem, ale od czasu do czasu chciałby zobaczyć Cię w szpilkach itd.

Gość nie śpiem bo palem
Ja pierdzielę, on jej chciał powiedzieć... Puknij się autorze tych słów. Jak chce pindę, to niech znajdzie sobie pindę. Trudno, żeby dziewczyna się dla faceta zmieniała, żeby JEMU zrobić dobrze. Niech zrobi sobie dobrze, ubiera się tak jak lubi i żyje jak lubi. ostatecznie facet rzecz nabyta. Lol, bo PAN I WŁADCA chce ładniejszej... Najpierw ciuchy, potem włosy, potem operacje plastyczne, potem wszystko, wszystko, wszystko, byle by z nią był... MACIE SPACZONĄ WIZJĘ ŚWIATA ludzie. TV z was zrobiła debili.

a mi moj maz powiedzial ostatnio ze zrobilam sie typowa mamuska - a kiedys bylam seksowna- az mi łzy stanely w oczach

Gość do nie-laski
Sam kiedys powiedzialem cos podobnego swojej kobiecie ale z zamiarem powiedzenia komplementu... Tyle ze totalnie nie wyszedl i ona tez sie o to obrazila;p A chodzilo mi o to, ze wlasnie nie jest tapeciara tylko naturalna i ze sa obiektywnie ladniejsze ale subiektywnie nie znajdzie sie piekniesza dla mnie.. No ale fakt faktem obrazila sie za to;p

Gość do autorki :)
Trzeba było mu powiedzieć, że ciachem to on tez nie jest, dużego też nie ma, ale jest dobry i trochę opiekuńczy:)