Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wku.rzonnaaa

wiecie jakie zdjecie mnie najbardzi wk.urwiaja na all

Polecane posty

Gość wku.rzonnaaa

jak jest paluch na metce to juz nie wystarczy napisac nazwy firmy tylko trzeba trzeba paluchem pokazywac metke i wiem wiem nie mam wiekszych problmów no nie mam chciałam kupic bluzke ale jak zobbaczyłam to zdjecie to mi sie podniosło

wrzuc link bo ja tego nie widzialam a mnie to strasznie zaciekawiło :)

przy tej z zary to moze zeby lepiej widziec rozmiar, przy next- nie wiem :) dzieki.

Gość ale okropne spodnie
wygladaja paskudnie, fuj

Gość fvdfv
dokladnie, przy pierwszej to chodzi o rozmiar, ale przy drugiej to faktycznie..

Gość .........agawa
Ale ten paluch nie wygląda mi na "pokazywanie" firmy na metce, tylko metki po praniu mają to do siebie że często się rolują i żeby je sfotografować trzeba przytrzymać bo inaczej będą w kłębki. No po prostu się nie da inaczej. Wiem, bo sama mam takie porolowane metki gdzieniegdzie. A na drugim zdjęciu babka zwyczajnie odgięła kawałek materiału z dekoltu bo zasłaniał metkę. Wcale nie pokazywała jej palcem. Jakby nie odgięła materiału to na zdjęciu byłaby może 1/2 metki. Ludzie robią zdjęcia metek bo klienci chcą wiedzieć czy to rzeczywiście dana firma. To tyle.

Gość .........agawa
* bo inaczej będą wyglądały jak kłębki i nic nie będzie widać na zdjęciu

Gość .........agawa
Nie ma sprawy. :)

Gość kolejna kretynkaaa
agawa ma rację i ładnie to ci szanowna autorko wytłumaczyła, mnie za to wkurwia zakładanie takich debilnych tematow na forum dla ciężarnych i matek , zaloz sobie taki topik na ogolnym i dyskutuj tam z gowniarzami o tym a nie śmiecisz tutaj

Gość ja Wam powiem po co takie foty
otóż ludzie wolą kupić coś markowego, nie raz w kiepskim stanie niż tańszego, nowego. Tak, tak. Przykład - nowe buciki dla dziecka, fajne skórzane z wyprofilowaną wkładką - marna cena. Z kolei takie np. z Bartka wychochone przez jakieś dziecko, niejednokrotnie zdarte ze śladami używania a ludzie licytują gigantyczne ceny. Koszmar jakiś. No i jak można kupić używane buty dla dziecka tego nigdy nie pojmę. Grunt, że mamuśka może pochwalić się METKĄ!

Gość ja Wam powiem po co takie foty
*** marna cena tych niefirmowych bucików w sensie wylicytowanej kwoty, nie "kup teraz"

Okropnee zdjecia i okrpone ciuchy . Za darmo bym ich nie chciala. Nie wiem czym ta laska sie tak podnieca ze az palcem metke pokazuje. :D