Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanka17852963

nie umiem tanczyc! pomocy!

Polecane posty

Gość hanka17852963

czas to przyznac- nie umiem tanczyc. Czasem na imprezach, jak duzo wypije to udaje mi sie- nie wiem z jakim rezultatem,ale mysle ze nie jest najgorzej;p ale generalnie na trzewo nie potrafie. Jako dziecko bylam gruba i wstydzilam sie ruszac na szkolych dyskotekach wiec nie chodzilam. W gimnazjum,kiedy juz bylam szczupla nie chodzilam na dyskoteki- bo nie umialam tanczyc, a wszyscy iinni byli "obyci" w tym. Teraz jestem w szkole sredniej, na wyglad nie narzekam- wielu chlopakow jest zdania ze taka laska o sie pieknie wywija a tu niestety, i kolo sie zamyka- nie chodze na dyskoteki bo nie umiem. i nie chodzi o dicho bo mnie to srednio kreci,ale chociazby urodziny znajommych ,czy cholera wie co.... Nie wiem czy do konca nie polubilam swojego ciala i mam obraz tego grubasa sprzed lat i to mnie krepuje. co poradzicie? myslalam nad szkola tanca?

Gość hanka17852963
up

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
upup

mam ten sam problem. Może zapisz się do szkoły tańca?

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
wlasnie o tym myslalam,ale obawiam sie zbłaźnienia przy innych. jwakims kompletnym sztywnakiem nie jestem,ale to bd skok na gleboka wode:(

Gość roladinia
to sie naucz ,jaki to problem,,,,

też nie umiem tańczyć ale jestem nieco starsza :) na dyskoteki w związku z tym nie chodziłam bo mnie to nigdy nie kręciło i żyję i jest mi z tym dobrze, w ogóle nie mam poczucia, że coś straciłam, a na innych imprezach, szczególnie typu wesele, to po prostu tańczę sobie jak umiem z moim partnerem, on raczej chyba wie, że ja nie bardzo potrafię i jakoś mi tam pomaga i jest dobrze, na ostatnim weselu wybawiłam się znacznie bardziej niż na jakiejkolwiek imprezie, chyba grunt to znaleźć odpowiednią osobę do zabawy, która zaakceptuje brak umiejętności a ty się nie przejmuj bo ja już 30 lat żyję bez tej umiejętności i jakoś daję radę więc ty też dasz ;)

Gość Monika_G
Ja swój problem rozwiązałam zapisując się do szkoły tańca. Dzięki znajomej trafiłam do szkoły tańca Krzysztofa Polańskiego. Mają tam świetnych instruktorów, którzy super tłumaczą wszystkie zawiłości związane z krokami, ciągle podsuwają jakieś cenne parkietowe wskazówki. polecam!