Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wez sie ogarnij

nie potrafię zapomnieć

Polecane posty

Gość wez sie ogarnij

2,5 roku temu poznałam fantastycznego gościa,niestety zostawił mnie dla innej panny,od tamtego czasu cały czas myslę o nim i nie potrafię związać się z nikim innym;( niedawno dowiedziałam się,że rozstał się z ta dziewczyną[byli zaręczeni] teraz mam głupie nadzieję,że on wróci,że znów wszystko będzie jak dawniej...minęło już tyle czasu,a ja nie potrafię o nim zapomnieć;(

Gość fdfg
wiem co to znaczy... dokładnie tyle samo czasu...

Gość jollanda
no cóż, czekasz na jego zachętę? i zaraz biegniesz i znowu dajesz mu całą siebie?? nie warto drugi raz zaczynać związku, on znowu może odejść do innej

Gość wez sie ogarnij
nie wiem,jak mam sobie z tym poradzić...jestem młodą dziewczyną[mam 20lat] i nie chcę tracić najlepszych lat życia na użalanie się nad przyeszłością,ale nie wiem jak to skończyć ;[

Gość wwwwwwwwwwwwwawrrrs
a on ile ma lat?

Gość fdfg
mam 23, ostatnie 2 w ogóle nie żyje,,.

Gość wez sie ogarnij
24

Autorko ile ten facet ma lat? Nie łudź się, że wróci do Ciebie. Gdyby chciał z Tobą być, to wtedy by nie zostawił Cię i nie zaręczył z inną... Takie jest moje zdanie...

Gość wez sie ogarnij
ma 24 lata...ja naprawdę staram się wpajać sobie do głowy,że nic z tego nie będzie,ale za chwile znów wszystko wraca;(

24... hm, to młody facet... Ja uważam, że pewnie jeszcze wróci do tej narzeczonej, może pokłocili się o jakąś bzdurę, a w wyniku emocji się rozstali...

Gość wez sie ogarnij
jest mi cholernie ciezko,chciałabym zapomnieć.Chciałabym żeby nic mi już o nim nie przypominało,ale to chyba nierealne...

Gość wez sie ogarnij
byli na imprezie i podobno ta jego całowała się z jakimś innym gościem...

Naprawdę nie warto sobie nim głowę zawracać... Po co Ci taki palant, który zostawił Cię dla innej ?

Gość fdfg
ja też nie, to chyba jakaś obsesja, nawet będąc z innym nie mogłam przestać! każda minuta, sekunda to ON, budzę się ,zasypiam i tylko ON

Skoro ona taki numer odwaliła to bardzo możliwe, że on się do Ciebie odezwie, zechce wznowić kontakty, zacznie bajerować, po to, zemścić się na tamtej... albo po prostu odreagować tą sytuację, podnieść swoją samoocenę i ego, które zostało przez tamtą dziewczynę naruszone...