Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejj hello

kobietki, co lubicie w łóżku, czego nie zniesiecie?

Polecane posty

Gość hejj hello
waldi, co to niby ma być? Bo nie kumam.

Gość lubię nie lubię
To może być naprawdę dobry trop. Następnym razem nie gryź go w łapsko i nie dawaj mu w twarz, tylko pokaż, że Cię krzywdzi (wiem, trudne, jak się jest silną kobietą ;) ). Twój smutek musi wymusić jego większą delikatność, nie wierzę, że nie, jeśli Cię jednak kocha, jak mówisz. No i w ogóle spróbuj być bardziej słabą kobietką :P Niech nad Tobą samczo dominuje w łóżku (ja to uwielbiam na przykład :P ). Tak żeby nie musiał czuć się mężczyzną, tłukąc Cię :) Pokrętne, ale może zadziała.

Gość lubię nie lubię
Powodzenia :) Dobrej nocy.

Gość waldi1
hejj hello, to ma byc laska z ktora moglbym sie walić. bo ma dobre cycki - rozmiar C

Gość hejj hello
Tłukąc za dużo powiedziane, wymusza uległość bo tak może sobie udowadnia, że ma jaja!!! Spadam i na pewno coś z tym zrobię. Dzięki:)))

Gość hejj hello
waldi, to jakieś prawie dziecko, ale o gustach się nie dyskutuje. C mówisz? Ja mam większe;)

Gość palinkA001
ja lubie lizanko ;]

Gość waldi1
masz wieksze? tym lepiej!

Gość lubię nie lubię
Waldi to jest znany, żałosny onanista z tego forum :) Biedny, nawet nie zrozumiał tematu i wyrwał się jak filip z konopii z tą fotą :D Dobranoc 🖐️

Gość hejj hello
Lubię nie lubię, konkretna z ciebie babka i masz zdrowe podejście do życia. Dzięki i dobrej nocki;)

Gość hejj hello
Wywrotowców nie brakuje......

Gość waldi1
"lubię nie lubię" - kolejna zrozpaczona kobietka co ma rodzynki (A lub B) zamiast piersi (C i powyżej)

Gość gość
nie lubie analu, palcow w odbycie-dziwne uczucie. Nic nie odczuwam przy minecie i pieszczeniu biustu, loda moge zrobic ale specjalnie mnie nie jara, musze miec na to ichote i byc podpita. Nie lubie jak facet mocno i bardzo szybko jezdzi mi palcami w pochwie. Nie przepadam za pozycja "po bozemu"przy pozycji "na jezdza"nic nie odczuwam.

Gość gość
do powyzej.... a lubie dlugie namietne pocalunki, lizanie po uszku, szepty do uszka, dlugie, namietne ocieranie cial, zadowalanie mnie palcami ale wolnymi ******** pozycja od tylu i na boczku, lubie jak facet jest podniecony, sapie, dyszy, jeczy, szarpie mnie za wlosy i poddusza

Gość gość
Na pewno nie zrobie tego: Lizanie tyłka facetowi, z pupy do ust

Gość gość
A i masowanie prostaty (jeszcze czego, niech do urologa sobie pójdzie) i żeby mi wpychał paluchy do pochwy czy całą rękę

Gość gość
Ja uwielbiam jak mnie bierze od tyłu. Też na boku ja ma plecach, a on unosi mi jedną nogę i wbija swojego po same jajka. Pieści mi łechtaczkę i piersi. Oj już nie mogę, jak wrócę do domu z pracy to go chyba zjem.

Gość gość
Dziewczyny, lubicie jak facet robi sam sobie dobrze?

Gość trochę perwersyjna
ja lubię patrzeć jak sobie robi dobrze,lubię tez gdy męzczyzna dominuje w łóżku,lekkie perwersje typu wulgarne słówka,ostry seks,wkładanie dłoni do cipki,wiązanie,seks analny,oralny i jeszcze cos o czym nie napiszę-)

Gość trochę perwersyjna
nie zgodziłabym sie na trójkąty,czworokąty,kluby dla swingersów itp związek to ja i on,wstęp dla osób trzecich wzbroniony,lubię tez wyzywające stroje,ostry makijaż,seks niekoniecznie w domu