Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna zalamana

dziś mam urodziny, jestem w 8 m-cu ciąży i jestem sama..............

Polecane posty

Gość smutna zalamana

mój narzeczony wyszedł rano niby coś załatwić w pracy, potem zadzwonił że kumpel go potrzebuje do pomocy przy jakimś projekcie i że nie wróci do domu....tylko zostanie u niego na noc... często tak robi bo dom jego kolegi dzieli od naszego mieszkania ponad 45 km więc nie opłaca mu się wracać późno, woli tam nocować zapomniał że dziś mam urodziny... a moja duma nie pozwala mu przypomnieć.. czuję się taka samotna zwłaszcza że mam ciąże zagrożoną i biorę leki... ojciec też nawet nie zadzwonił z życzeniami, ani sms-a po prostu nikt nie pamięta o mnie boję sie być sama zwłaszcza że mam czesto takie "stawianie" brzucha wywołane przedwczesnymi skurczami....

rozumiem, że to stękanie, jęczenie i użalanie się nad sobą to wynik ciążowej huśtawki nastrojów?

Gość smutna zalamana
dziękuję kikijko

Gość magnolia złota
wszystkiego dobrego w takim razie! no cóż standard, facet już nie pamięta, to smutne, bo my zawsze o każdym pamiętamy w taki dzień, zamiast strzelać focha powiedz mu jak wróci, że jest ci przykro bo liczyłaś na to, że spędzicie ten dzień razem

Gość gość
Ja zobacze jak będą wyglądać moje uodziny we wtorek też jestem w ciąży :D akurat 30 tydzień wypadnie :D Najgorsze są samotne urodziny współczuje :(

Gość jokoyoko
właśnie strzel focha i wyłudź prezent! najlepszego!

Gość MTMTMTMT
Wszystkiego dobrego ! Przede wszystkim zdrowego dzidziusia ; *

Gość smutna zalamana
właśnie napisał smsa że chyba się nie pogniewam, jeśli pójdzie z andrzejem do pubu a mi życzy słodkich snów..... :-O

Gość fillanfa
zepsuj mu wieczór, należy mu się, napisz smsa, że to twoje najsmutniejsze urodziny, zobaczysz co zrobi?

Gość ja mialaaaam....
podobnie,moj facet poprostu krecil mi waly...wracal zawsze na noc,wszystko zalatwial na lunch time.Uszy w gore,jeszcze tylko kilka tygodni i odzyjesz,w ciazy faktycznie wszystko jest bardziej czarne i smutne.Wszystkiego najlepszego!!!! nie unos sie duma,faceci maja dobra pamiec lecz krotka,trzeba im prosto w twarz wywalic co nas gryzie inaczej sie do smierci nie domysla

Gość manfredos
100 lat :D

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moze nie zaspokajasz go i jeździ do kochanki??? tak jest w ciąży

a tobie martynka małolatko o co chodzi???

Gość jjulia
Najlepszego wszystkiego życzę :) ale też uważam, że powinnaś mu napisać i zepsuć ten wieczór...

Gość smutna zalamana
dziękuję wam wszystkim, wiewióry zajebiściaki :-) niestety spróbowałam zadzwonić do niego ale wyłączył telefon,wcześniej napisałam ale oczekuje ta wiadomość

Gość koklusik
ja bym poczekała jeszcze 20 min i wtedy napisała, że dziękuję za fantastyczne urodziny.

Gość ot tak sobie
Chyba twój facet woli się zabawiać z lalusiami w pubach niż spędzić urodziny ze swoją narzeczoną i matką swojego dziecka..zastanów się nad tym związkiem..

idąc z kolegą do pubu wyłacza tel?? Chyba nie poszedł z klegą tylko koleżanką ...

Gość co za świnia!!!!
zdradza Cię masakra

Gość koklusik
może tak być że pojechał do panny bo jego jest w ciąży a on ma swoje potrzebyy

Gość jjulia
Ja bym tak kategorycznie nie stwierdzała zdrady!!! Przecież nie jest to oczywiste...Ogólnie nie wierzę facetom, ale może rzeczywiście jest z kolegą. Ciekawe kiedy właczy telefon. Świnia jest, że zapomniał, ale nie można z góry zakładać najgorszego. Dlatego nie denerwuj się i pamiętaj, że najważniejsze jest Twoje zdrowie i zdrowie dziecka a nie jakiś tam facet...

a wy panowie pamiętajcie: najważniejsi jesteście wy i wasze zdrowie a nie jakaś kobieta

Gość gfdhgdf
ale wy jesteście tępe strzały. jak to przeczytałam to zaczęlam się smiać sama do siebie, dzięki🖐️

Gość jjulia
I mamy równowagę Rubense...ale zauważ, że w takiej sytuacji, kiedy ciąża jest zagrożona, nie powinna martwić się co robi w tym momencie jej facet...on powinien trochę pomyśleć

Gość smutna zalamana
już nie raz mnie zdradził, dwa razy odkryłam a ostatnio to sam się przyznał, ale nie miał z tą ostatnią seksu jak twierdził "tylko się całowali".... :-O Mam nadzieję, że jednak teraz jest z andrzejem jak mówił, bo po tamtych wyskokach obiecal że już się to nie powtórzy...

Gość no dobra....
po tym tekscie to czarno na bialym widac, ze to... PROWOKACJA