Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnoksiężnik z krainy oz 2

no i proszę wszystkie wasze problemy rozwiązane wystarczy powiedzieć zaklecie

Polecane posty

Gość czarnoksiężnik z krainy oz 2
Czar numer 24 jest mocny :classic_cool: Czar pomagający znaleść miejsce parkingowe Zanuć, szukając miejsca by zaparkować samochód: Chwalebna Boginio, unieś swą twarz, Odnajdź dla mnie miejsce bym spokojnie zaparkować samochód mogła !

Gość nie śpiem bo palem
Buhahaha :D

to też fajne :D Czar na słodkie sny Niezbędne akcesoria: butelka słona woda gałka muszkatołowa tymianek Wlej do butelki słoną wodę. Wypowiedz zaklęcie: "Żywiole wody wypędź me koszmary Pozwól bym miała słodkie sny." Pokrop wodą 5 szczypt gałki muszkatołowej 9 i tymianku. Podczas kropienia wypowiedz zaklęcie: "Żywiole wody Proszę cię byś pozwolił mi wstać rano szczęśliwą i nie przerażoną. Tak niechaj będzie !"

watpie w profesjonalnosc tych zaklec: ,,Weź jego ubrania które mają iść zostać uprane w pralce" nie wiedzialam ze ubrania maja isc zostac uprane w pralce

Gość czar na schudnięcie:D
Czar na schudnięcie Stań przodem do lustra i połóż swe dłonie na swym żołądku. Wypowiedz z uczuciem następujące zaklęcie: "O, Bogini usłysz mą prośbę, Spraw abym ważyła tyle ile pragnę, Jestem za wielka i gruba dla siebie, Chciałabym ważyć (upragniona waga ciała), Tak niechaj się stanie !" Gdy to uczynisz, poczujesz miłe uczucie w swym żołądku i twoje ubrania będą wydawać się za duże na ciebie (lub jeśli są za małe dla ciebie, to staną się właściwego rozmiaru) w przeciągu 6 - 7 godzin.