Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge spac w nocy

Ile dni można znosić olewanie jak facet nie przychodzi

Polecane posty

TYlko pisanie tych smsów ! zawsze się proszę o rozmowę jak ludzie a on mnie olewa na tydzień mówi że kocha teskni ale nie umie przyjść poprostu się dogadać i ak od paru lat ja płaczę a zawsze on stawia warunki i ma być tak jak on zechce ..powiedziałam dość spławiania olewania a on że przyjdzie jak przyjdzie..ale zyc bez niego nie che co mam robić co

proszę napiszcie co myślicie? byłiście w takiej sytuacji ;(

Gość roladinia
tego kwiatu pół światu, poprostu ma cie gdzieś bawi się Tobą,

nie rozumiem twojego motywu, dla którego z nim jesteś, chyba jesteś bardzo młoda albo to jest żart

nie prawda jestesmy już 8 lat razem. jak nie ma awantury to jestetmy wrecz szczesliwi nigdy się sobą nie nudziliśmy. ale chodzi o to ze od czasu do czasu mnie olewa. poszło o to to potem jest pisanie smsow tydzień bo on nie słucha jak prosze i mówię że trzeba ze sobą rozmawiać . bez komunikacji zaden zwiazek nie przetrwa a tym razem poszło o to że mnie olał na imprezie bo nie chciał oddzwonić nie chciał poswiecic mi 5 minut kiedy to jak ja byłam na imprezie to dzwi=onił kilka razy .. i tego on nie rozumie ze on moze robic co chce ze mną moze manipulować i jetsem kiedy nie ma kolegów i imprez

Gość jesteś na dalszym planie!!!
to widać z twoich słów ten facet to kocur lubi chadzać własnymi drogami i nie masz szans go zmienić taki osobnik po slubie tym bardziej da ci dotkliwie odczuć,gdzie jest twoje miejsce na pierwszym planie on i to musisz zaakceptować,jesli nie chcesz- uciekaj od niego a tak po ludzku radzę ci rzucić dziada i nigdy do nie wracać on nie zmieni się , a ty będziesz sie łudzić i cierpieć odpowiada ci to? jesli takto masz jakiś problem ze sobą

:( mam problem ze sobą mam :( bo jaka normalna osoba bierze prochy uspakajające przez faceta choć to dziwne bo jestem podobno bardzo atrakcyjna ale w tym związku straciłam poczucie własnej wartosci swoja pewność siebie. popełniłam najgorszy błąd bo nie chciałam zadbać o to aby było jakieś życie poza nim. tylko nie mogę sobie darować bo na codzien bylismy wręcz szczęsliwy tylko od czasu do czasu mu palma odbijała tak jak teraz..

Gość jesteś na dalszym planie!!!
no cóź,facet lubi manipulować kobietami przyjmij do wiadomości,że on taki jest,nie jestes w stanie go zmienić to on bedzie czerpał przyjemność z waszego związku a nie ty.to on będzie zawsze dyktował warunki twoje zadanie jest czekać ,czekać i nie marudzić facet zapragnie spotkać się, to przyjdzie, a ty go przyjmiesz z otwartymi ramionami,on o tym wie jeśli się cenisz ,to zacznij myśleć sobie ,a jego pogoń szkoda twoich łez dziewczyno!

przez wiele lat robiła inaczej. Uwierz proszę ze tym razem się postawiłam i moje wkurzenie na to że tydzień czasu nie przychodził i pokazał jak mało wazna jestem i ze jest taki pewnien siebie ze przyjdzie a ja go przywitam z otwartymi ramionkami to to moje wkorznie dało mi siłę żeby się postawić że nie chce takiego związku że dość czekałam że nie słuchał jak mówiłam że jak tak olewa i nie przychodzi przez tydzień to będzie koniec bo to dowód ze nie bierze do serca moich słów no i w piątek i wczoraj tak pisałam a on nie przyszedł ..napisał uspokój się opanuj jutro się spotkamy. no więc teraz powinnam ja go spławić ? powiedzieć żeby oddał tylko moją kartę telefoniczną i to będzie koniec tak ? tak ma być? jak będzie dziś pisał to mam kazać mu spadać? a jak będzie pisał że tęskni że kocha i że to pewnie ja przestała kochać ? to co ;( ? ;(?

Gość teraz ty mnie wkurzasz
hej autorko! widzę ,ze jesteś niepoważna piszesz jednoczesnie na dwóch topikach na dodatek powtarzasz sie jak dzieciuch rób co chcesz,dla mnie jestes pierdolnięta nic dziwnego,ze facet traktuje cię niepowaznie uciekam stąd,a ty sie produkuj,może kogos zainteresujesz mnie już nie

tak zle bo potrzebuję rady obcych osób? nie musisz mi od razu jechać ok? bo nie mam ochoty na wyzywanie się z kims obcym wiesz mam inne problemy bo sobie nie radzę .k..wa dzięki zobaczymy jak ty kiedyś bedziesz desperadzko potrzebował rady kogoś obcego

niektórzy nie mają serca i potrafią dobić słowami. mma nadzieję że się cieszysz że tak potrafisz kogoś dobić

Dziewczyno, olej dziada i po sprawie.Bądż zołzą! Nie wiesz, że tylko takie wzbudzają zainteresowanie facetów? Prawdziwy facet to zdobywca, więc pownien sie ciągle trudzić.No chyba, że ten Twój nie jest ptrawdziwy, więc tym bardziej powinnaś go olać.

Gość to jakiś chory układ
Dziewczyno! Zacznij dyktować warunki i nie ulegaj emocjom.Z pewnością jesteś zakochaną i tęsknisz.Tym bardziej masz sie cenić. Jeśli TY tego nie zmienisz,to nie licz,że on to zmieni na Twoją korzyść.Dalej będzie kręcił Tobą!Jemu jest z tym dobrze.Myśl o sobie.Powodzenia!

Gość ,teraz ty mnie wkurzasz
panno więcej samokrytyki nie obwijałam w bawełnę i rzuciłam ci prawdą w oczy rób co chcesz,po prostu chcialam tobą potrząsnąć,a nie obrazić jesteś przewraźliwona na swoim punkcie

Gość podobno to kobieta jest
mistrzynią manipulacji ale jak widać w naturze zawsze jest równowaga hahahhahahah

Gość jesteście bardzo naiwne
"Zacznij dyktować warunki i nie ulegaj emocjom" ta rada działa tylko i wyłącznie gdy się partnerzy nie znają nie zmienia się reguł w trakcie gry bo i tak nikt nie uwierzy.

czyli jak się jest ileś lat to już sie nie dogadamy jak jest jak jest

Gość o jejku jejku
No nie dogadacie, facet sie nie zmieni, a ty wdepnelas w przyslowiowe gowno i nic nie chcesz zrobić.

postawiłam się przecież ! że nie będę tego znosić! ale czy to ma być ostatni argument i szansa żeby się zminił czy już go kopnąć w tyłek :(?

Gość o jejku jejku
On już cię kopnął :D

to po co pisał że kocha te teskni jak pisąłm ze juz niechce go znać? kocha itepe ale nie pryzszedł...dziwne

nigdy nie zrozumiem menzczyzn? czy jest tu jakis menzczyzna i sie wypowie co wam po glowach chodzi a mowi sie ze kobiety ciezko zrozumiec . my chcemy tylko czuc ze jestesmy wazne dla was a wy ? co z wami!!

Gość o jejku jejku
Mówi że kocha bo widzi że łykasz jak pelikan :D Zresztą kto poważny mówi kocham :D chyba tylko dzieci w podstawowce.

no to jaki jest sens związków jak by ludzie mieli sobie nie okazywac uczuć chyba wcale nie wiesz co piszesz

Gość a co mam powiedzieć
kocham to piękne słowo, ale słowa są próżne :)

każdy chce być kochany a to co piszesz to bzdury

Gość a co mam powiedzieć
Może ona woli sam seks, znaczy daje dupy i o nic nie pyta

Gość o jejku jejku
Aha po twojemu jak mówi to okazuje uczucia :D , to niech postawi bilbord z napisem kocham i bedzie mial chlop spokój hahaha

Gość niezalogowana furgonetka
mój ex też tak miał, okazało się że bzykał inne:/ dlatego chyba czasu nie miał... ale w końcu wyszło na jaw, dltego ex