Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oria_24______

Kto ma racje?? Czy uwazacie ze powinno sie w zwiazku mowic o wszystkim??

Polecane posty

Gość Oria_24______

Poklocilismy sie wczoraj. Kilka dni temu rozmawialismy wieczorem na GG (mieszkamy w innych miastach) i on mowi ze idzie z psem (zawsze tak chodzi). Ok, ale wczoraj dowiedzialam sie ze na tym spacerze z psem byl z kolezanka z osiedla. Bo bylam u niego i przyszla od niej wiadomosc czy idzie dzisiaj na skwer z Rocky. Ona tez ma psa. Troche sie wkurzylam, bo to juz druga taka sytuacja. Nie musi mi sie spowiadac o czym rozmawia, kiedy idzie do sklepu czy do kibla, ale o tym ze idzie na wieczorny spacer z psem i kolezanka chyba powinien? On sie denerwuje ze nie bedzie sie spowiadal z kazdej pierdoly, a przez takie drobne niedopowiedzenia ja trace zaufanie bo zaczynam myslec o czym jeszcze mi nie mowi. I kto ma racje?

Gość defcyhgjkl;pl,/
oczywiscie ze ty masz racje :D nie trzeba czytac o co chodzi aby to potwierdzic :D

Gość arbuzowa84
on

Gość Oria_24______
Ale powaznie pytam ;) Czy to zle ze chcialabym aby mi mowil takie rzeczy?

Gość Oria_24______
Potem bedzie chodzil z kolezankami na piwo i tez mi nie bedzie o tym mowil bo po co, bo przeciez to tylko kolezanka wiec co za roznica? Hm. Dodam, ze nie okazuje zazdrosci (bo juz w ogole by nic nie mowil).

powiem tak, ja każdej rzeczy na świecie nie mówię mojemu i pewnie mój też mi nie mówi o wszystkim ale to o czym opowiadasz to należy do gatunku spraw o których powiedzieć powinien, to ty też idź sobie gdzieś na spacer z kolegą i niech on się dowie i zobacz jego reakcję

Gość 2500
zalezy co to za kolezanka, ja bym nie chciala, zeby moj chlopak wychodzil sobie na spacery z jakas dziewczyna wieczorami i jeszcze nie mowi o tym a jak sie go o to spyta, to jest wkurzony. Ciekawe czy chciałby, żebyś ty też chodziła na takie spacery...

tak, to samo uważam, myślę, że może też powinnaś wyjść z kimś i niech się dowie, a jak nie masz możliwości to zrób tak, żeby tak myślał, że poszłaś z kimś a potem mu powiedz, że przecież to nic takiego tylko spacerek w zależności od reakcji zobaczysz czy warty jest gość zachodu

Gość Oria_24______
To juz nawet nie jest wazne jaka kolezanka, zna ja dlugo, mieszkaja na tym samym osiedlu. Chodzi mi o sam fakt niedopowiedzenia. Juz tak bylo podobnie, powiedzial ze idzie z Tomkiem (jego najlepszy kumpel ktorego poznalam) na piwo. A potem okazalo sie ze byl z Tomkiem, jeszcze jednym kumplem i dwoma kolezankami. Na pytanie czemu nie powiedzial ze ida wieksza ilocia osob powiedzial ze przeciez i tak ich nie znam, tylko Tomka. Teoretycznie blahostki ale zaufanie poupada