Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiiaa

czy jestem w ciązy ? pomocy !

Polecane posty

Przy braku szarych komórek ani ciocia Telimena ani recepta ani blisko apteka nie pomoże. Kasiu! co się stało to się nie odstanie masz 72 h czasu by połknąć tabletkę "po" albo 4 tygodnie by się dowiedzieć czy dzidziuś w drodze i koniec stresa:)

Gość gerhaertjasr
ja zawsze kocham się z moim chłopakiem dzień po okresie bez zabezpieczenia bo to jedyny bezpieczny dzień moim zdaniem a na tabletkę po jest za późno

Gość derety
Trzeba było czytać biblię. Tam jest napisane że seks mozna uprawiać tylko w małżenstwie. Dlatego że bóg chciał chronić młodych przed niechcianą ciązą i chorobami przenoszonymi płciową. Powodzenia

nie...nie jest za późno kochała się 20.11.2010 o 18..powiedzmy dodaj 3 dni (72 h.) i już wiesz że ma czas na zażycie tabletki do 23.11...do 18..

Gość kasiiaa
fev - widze że Ty się znasz na rzeczy i próbujesz mi pomóc. a może nie brać tej tabletki ? bo nie mam śluzu i wgl. więc chyba mam dni nieplodne ? ale plemniki w sumie moga przestrwac do 7 dni wiec tez jest ryzyko..

Gość boże
co za dziecko jak sie nie potrafi liczyc ani nic nie wie o antykoncepcji to dogadzajcie sobie palcami

Tabletka po nie może być stosowana jako antykoncepcja ale w wyjątkowych sytuacjach stosuję się. Zawiera ona wysokie stężenie hormonów powodujące zagęszczenie śluzu. Mają taką ilość jak około 4-5 tabletek zażytych jednocześnie. Skoro masz 16 nie wahałabym się i zażyła taką tabletkę. Przy nieregularnych cyklach prawdopodobieństwo zajścia w ciąże wynosi 95... A to co zrobisz ze sobą jest wyłącznie twoją decyzją.

Gość kasiiaa
dziekuję fev. wezmę tabletkę.