Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiiaa

czy jestem w ciązy ? pomocy !

Polecane posty

Gość kasiiaa

Witam. Mam 16 lat i dzień po okresie kochałam sie z chłopakiem. Bez zabezpieczenia i na dodatek doszedł we mnie. Bo czytałam ze dni po okresie są bezpłodne więc uznaliśmy że możemy , ale teraz czytam dokładniej i są podzielone zdania. więc prosze o pomoc. czy wziąć tabletke po czy co zrobic. Dodam że okres trwał 4 dni. { 4 mi się skonczył były jeszcze minimalne krawienia } A w ostatnim miesiacu cykl trwał od 26 dni. a w tamtym miesiacu mi sie spozniał przez stres itd. i mam nieregularne. i najpierw uprawialiśmy petting, a potem się kochaliśmy a za 2 razem są chyba słabsze plemniki ( z tego co czytałam tak wychodzi ) proszę o pomoc. temat był juz dodany w erotyce lecz zostałam tam zwyzywana i nei dostałam żadnej rady. więc proszę o życzliwość bo naprawdę nie wiem co robić.

Gość o matko jedyna................
głupich nie sieją - sami rosną. Nie chciało się zainwestować w gumki, to może wychowanie dzieciaka przez 18 lat bedzie tańsze

kochana teraz musisz czekac i zobaczysz co będzie ale mis sie wydaję że jest małe prawdopodobienstwo że zaszłaś w ciąże gdy kochaliście sie zaraz po okresie.Moja kumpela też kiedyś przeżywała tak jakm ty tyle że ona kochała się 4dnia po okresie ale w ciąze nie zaszła.To było dużo bardziej lekkomyślne zachowanie.Z tobą różnie może byc ale ja radzę się nie martwić:)

Gość kasiiaa
wi-lcia no wlasnie ja mam nieregularny okres. i mogło wypaść ze mam dni płodne. mam recepte na tabletke PO. wiec nie wiem czy brać tabletke czy czekać.

kasiiaa wziełam raz w życiu taka tabletkę i tak się po niej cały miesiąc źle czułam dlatego odradzam tobie no ale jak się masz martwić i stresować to może weź.tyle że ja wziełam nie potrzebnie z tego co pamiętam.Kochałam się dzien przed okresem ale nie wiedząc na sto procent że będzie ten okres a chłopak miał wyjąć ale nie zdarzył no ale nie o mnie rozmowa wiec mniejsza o to.Ja sądze że nie doszło do zapłodnienia,takie moje zdanie

szkoda że nie ma więcej życzliwych osób co mogły by ci również coś doradzić,chociaż co tu radzic albo problem będzie albo nie, 50%na 50%

a czy zwróciłaś uwagę na sluz czy był gęst czy przezroczysty? bo jeśli przezroczysty to mogło już dojść do zapłodnienia

Gość kasiiaa
jeszcze nie mam śluzu bo wczoraj się kochalam okolo godz 20.00

Gość kasiiaa
no tak. ale plmeniki mogą przetrwać 7 dni... i mogą doczekać dni płodnych i wgl.

ja napisałam co uważam a ty jak chcesz i masz się czuć pewnie to weź tą tabletkę po i tyle

Twoje cykle są nie regularne te 26 dni świadczy ,że mogą być krótkie a wtedy płodne mogą być bardzo szybko. lepiej weź pigułkę. lepiej się poczuć źle miesiąc niż później być w niechcianej ciąży.

Gość kasiiaa
dziekuję bardzo . :)

Gość asietttaaa
wszystko jest dla ludzi tylko trzeba wszystko robic z glowa. ja rozumiem ze osoby w małżeństwie uprawiaja sex z mysla ze wpadna lub nie i tak dla nich nie bedzie zadna tragedia, ale na twoim miejscu bym sie troche zastanowila. no chyba ze chesz sobie spieprzyc zycie praktycznie na samym starcie. bywaja przypadki ze kobiety podczas okresu zachodza w ciaze, wiec jak to w zyciu wszystko jest mozliwe!

Gość kasiiaa
cały czas się zabezpieczaliśmy. ale przeczytałam gdzieś własnie ze po okresie są nie płodne, akurat nie mielismy prezerwatyw. no i tak to wyszło.

Gość asietttaaa
u tak mlodych osob jak ty wszystko sie jeszcze rozwija, i takie wyznaczanie dni plodnych i nieplodnych nie zdaje egzaminu.

Gość kasiiaa
asiettaaa wiec radzisz mi wziąć tabeletke czy liczyc na szczęście ?

Gość asietttaaa
no pewnie ze wziac, a ile dokladnie minelo godzin? ja w swoim zyciu dwa razy wzielam, ogolnie nie mialam zadnych objawow oprócz tego ze kilka dni spoznil mi sie okres i mialam gorsze samopoczucie podczas okresu. zawsze zminimalizujesz ryzyko

Gość kasiiaa
wczoraj około godizny 20.00 siękochaliśmy. wiec jeszcze 72 h nie mineło. boje się czy nie będę miala potem komplikacji jak bedę dorosłą . ( zajście w ciązże itd )

Gość asietttaaa
na pewno nic sie nie stanie, to nie jest az tak mocny srodek. wady rozrodcze sa raczej wrodzone. przeciez jest tak ze kobiety biora tabletki antykoncepcyjne cale zycie robia sobie przerwe i od razu zachodza w ciaze, a inne zadnych hormonow nie biora i tak nie moga zajsc. tabletki 72h moga cie conajwyzej na 2-3 cykle rozregulowac. wiadomo ze nie mozna tego stosowac jak antykonepcje, ale mam nadzieje, ze w przyszlosci zanim cos zrobic to pomyslisz

Gość bezmózgowce
nie bierz sie za sex jak nie masz o tym zielonego pojecia dzieciaku!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kasiiaa
asietttaaa dziekuje bardzo.! :)

POLECAM JAK NAJCZESCIEJ BRAC TABLETKI 'PO' CYKL BEDZIESZ MIALA JUŻ NA ZAWSZE REGULARNY BEZ MÓZGU

TAK W OGÓLE TO PO KIEGO TY SIE RADZISZ I TWORZYSZ TO BEZNADZIEJNE FORUM JAK I TAK KUPIŁAS TO GÓWNO I WIEDZIALAS OD POCZĄTKU ŻE JE WEŹMIESZ ,TAMPOTKA-IDIOTKA

Kraft_durch_Freude-tak w ogóle co to za pseudonim buahahahah,i zwróć uwage ślepoto że nie napisałam że ona STWORZYŁA forum tylko utworzyła a to jest róznica ciemnoto