Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzulkam

temperatura a @

Polecane posty

Gość zuzulkam

czy temperatura spada gwaltownie w dniu okresu? czy kilka dni przed? mi utrzymuje sie 37-37,1 zamiast spadac.W ciąży na pewno nie jestem, poniewaz mialam okres a po nim temp 36,2, nie kochałam sie juz ponad 3 mc i bylam u gina ....jakbym miala byc w ciazy byłby to 4 mc i raczej gin poznałby już w tym mc przy najzwyklejszym badaniu. poradźcie

to indywidualna sprawa: przed, w 1 dzień @. Ja stosuję metodę Rotzera i on pisze, że prawidłowo jest 3 dni przed @ do 3 dc. U mnie przed ciążą spadała dopiero 2-3dc

Gość zuzulkam
martwi mnie bo dwa dni temu mialam a teraz 36,8 i potem 37,1 przez dwa dni...a ona powinna spadać ....w poprzednich też miałam 36,8, 37 ale spadala a nie rosła....Mam objawy na okres, ale martwi mnie ta temp...moze to jakies zapalenie :( np.od atyboityku bo zarzywalam go jakiś tydzien temu :(

Gość zuzulkam
sory trochę nieskładnie to napisalam

a który masz dzień cyklu? Tak jak pisałam u mnie spadała już w trakcie @ i było wszystko ok, u większości kobiet spada dzień lub kilka godzin przed

Gość zuzulkam
mój 31 dc moje cykle sa nieregularne od 28 dni do 35 . Antybiotyk oslabia organizm...i lekarz mówił że zapalenia "sprawy kobiece" są na pierwszym miejscu...

antybiotyk zażyty w jednorazowej, standardowej kuracji nie osłabia organizmu. i nie zapalenia, a grzybice jak juz. lekka roznica :) poczekaj az minie czas odpowiadajacy najdłuższemu z dotychczasowych cykli i wtedy sie okaze co i jak. chociaz jesli wiesz na pewno ze w ciazy nie jestes to po prostu masz wydłużony cykl i tyle. bywa.

Gość kleminkal
moze poczekaj cierpliwie

Gość damateska
Moze to jednak ciąza!!