Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eryka8

przedawkowałam i nic

Polecane posty

Gość eryka8

dlaczego ? wziełam dawke leku w płynie 6 razy większą niż powinnam wczoraj o 12 i nic.

kobiety ty się dobrze czujesz? mogły ci się uszkodzić nerki wątroba, serce a tego na zewnątrz nie zobaczysz

Gość eryka8
one są na leczenia schizofrenii, ciężkich i długotrwałych psychoz schizofrenicznych, a także innych zaburzeń . objawy po przedawkowaniu to senność , coś z krwią tam nie pamietam i zbyt spokojne zachowanie nie wzielam sobie od tak po prostu biore je codziennie wieczorem - mam przypisae . a wczoraj cos mnie wzięło jakaś deprecha i wypiłam ale nic nie czuje dziś tylko senna jestem może i taka bezsilna jakaś ale to po 1 spać poszłam to może to jest powodem.

Gość madzzzzzia
pomyśl o zdrowiu

Gość madzzzzzia
może jakiś objaw pokazać się np jeszcze dziś ? czy juz raczej nic nie będzie jesli dotąd nic się nie stało? nie wiem czy powinnam to powiedzieć mojemu lekarzowi

Gość eryka8
ja nikomu nie powiedzialam jeszcze a ty od czego lek wziełas ? jakiś mocny ? przedawkowałas w ogóle? ja zaluje , bo sie oje ze cos sie moze stać

Gość eryka8
no i ja tez nie wiem czy mi sie jakis objaw pokaze jak na razie jak wspomnialam juz to ta sennosc ale nie mam pojecia co sie w srodku moze dziac :(