Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarlenkaxD

Jestem z chłopakiem rok:)

Polecane posty

Czesc:) dzisiaj mija pierwszy rok z moim chlopakiemn bardzo go kocham:) kupilam mu fajny prezencik:) ale przydalby mi sie jeszcze jakis fajny wierszyk:) znacie jakies takie odpowiednie do sytuacji:) dziekuje bardzo:) i tylko nie mowcie ze powinno ty byc z serca napisane:) gdybym miala takie zdolnosci i wene napewno bym napisala:P ale nie kazdy jest taki uzdolniony:) pozdrawiam...;*

statystycznie większość związków rozpada się po ok 2 latach ;p a teraz co do tematu to nie znam takich wierszy ;p

TO -->,,Kocham mojego Adasia 21.11.2009 i juz na zawsze:} Kocham Cię moj skarbie!!'' PLUS TO-->,,Czesc dzisiaj mija pierwszy rok z moim chlopakiemn bardzo go kocham kupilam mu fajny prezencik ale przydalby mi sie jeszcze jakis fajny wierszyk'' PLUS--> wierszyk:D:D:D:D no kurwa padłam:D

wierszyk nie wierszyk tylko cos takiego zeby mozna bylo to napisac na akiegiej jakby kartce:) oprocz kocham cie bo to to juz sama napisze hehe;p

Poszukaj sobie czegoś w necie;) Wybacz ale takie teksty mnie od dziecka bawiły:D:D:D nawet majac 15 lat nie wpadałabym na pomysł aby załozyć taki temat:D MóJ ty NioCh NioCh jedyyyyny ajć AjĆ ne oddam NIEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:D NzR :D:D:D:D:D:D:D

mila...:) wiesz kazdy ma swoj sposob wyrazania uczuc:) chociaz innemu moze sie to wydac dziwne:) no ale to juz taki sosob bycia;) a mam wiecej niz 15 lat:) i teksty NzR nioch czy niach niach to juz nie dla mnie:):):) milego dnia;) a pytam z ciekawosci czy ma ktos jakies fajne pomysly i tyle...:)

Gość aha i achh
nawet ulożyłam, ale "roczek" mi się brzydko skojarzył, wiec nie napiszę :D

znaczy kupilam:) to za duzo powiedziane;) zrobilam takie duza antyrame z naszym wspolnym zdjeciem z nad morza przy zachodzi slonca;) bardzo romantycznie to wyglada hehe;p i kiedys mowil ze podobaja mu sie takiego typu zdjecia wiec bedzie mogl je miec tylko dla siebie:) a dziekuje za rady:)

Zawsze możesz napisać coś w stylu "jesteśmy razem jeden rok, dwanaście miesięcy, pięćdziesiąt dwa tygodnie, trzysta sześćdziesiąt pięć dni, .... (itd.)" i podziękować mu za wspomnienia :) Jak byłam nastolatką dostałam taką kartkę od chłopaka :)

Ludzie młodzi, przeżywający pierwsze miłości mają takie pomysły, potem kiedy dojrzewają, sposób okazywania uczuć również się zmienia. Nie widzę w tym nic "bleh", zdziwiłaby mnie natomiast np. 16-latka, która traktuje swoją miłostkę nad wyraz dojrzale.