Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -Zia88

Dlaczego uważam że Zia86 ( a'ka Miya) to troll

Polecane posty

Gość 2 godziny roboty a ile śmiechu
NIEmamCZASUsięNADtymZASTANAWIA no cóż - osób które maja dość Zia86 jest mnóstwo, wystarczy poczytać posty. Nikt się nie mnoży, nikt nie podszywa - tak trudno zrozumieć, że ludzie mają już dość tej całej szopki zwanej 'wesele Zia"?

Gość a ja się nie zgodze z resztą
ale są też osoby ktore lubią czytać jej posty, są swego rodzaju inspiracją (co nie znaczy że muszę wszystko kopiować).jestem też po prostu ciekawa co wyjdzie z jej ślubu, jak to bedzie wyglądać na koniec. Czy nie możecie tego uszanować??? to forum dla wszystkich, nie tylko dla miłośników skromnych i takich samych wesel. Jak widzicie że jest autorką postu to po prosty nie wchodźcie i nie czytajcie. Czy to takie trudne???

Gość A ja nie mam dość
A ja nie mam dość :) Nawet odgapiłam od Zia jeden pomysł ;P Szczerze? Brakowałoby mi Zia, gdyby stad zniknęła...

Gość A ja nie mam dość
Ciekwe czemu atakują same Pomarańczowe Nicki.

A mnie dziwi czemu większość osób atakujących tych co mają dość Zii jest na pomarańczowo i nie ma pojęcia o temacie?

Gość Decimi Pantaloni
2 godziny -też mi czarny nick, założony na potrzeby wyśmiewania Zia. Ujawnij się ze swoim prawdziwym czarnym nickiem to wtedy pogadamy.

Gość Decimi Pantaloni
A zastanowiłaś się, czemu tak wiele osób "nie ma pojęcia o temacie"? Bo wcale Zia wcale nie jest wszędzie tak pełno jak starasz się to uowodnić. Gdyby wszędzie było jej tak dużo, to nie byłoby mozliwości, aby ktoś nie był w temacie...

Mój poprzedni nick jest w stopce - wypowiadam się tu od tygodnia, więc za dużo postów nie znajdziesz. P.S Twój pomysł jest nie trafiony - nie każdy jest takim snobem i materialistą jak Zia i TY - widać każdy mierzy swoją miarą - Ciebie łatwo jest przekupić pieniędzmi/prezentami jak widzę. :/

Jest też dużo dni kiedy jestem rzadziej na forum albo nie ma mnie w ogóle. ;) U nas komputery są włączone cały dzień, często siedzimy z narzeczonym przy swoich komputerach, rozmawiając czy pokazując sobie fajne rzeczy, albo narzeczony gra na konsoli a ja siedzę na forum. :) A teraz jestem np. u rodziców, oni mają popołudniową drzemkę więc siedzę na forum. Zresztą to nie jest tak, że siedzę tylko na forum i odświeżam co chwilę polując na nowe posty. ;) Siedzę sobie na różnych stronach, odpisuje na maile jednocześnie co jakiś czas odświeżając forum i odpisując. Nie trzeba na to nie wiadomo jakiej ilości czasu. ;) Sytuacja przytoczona powyżej nie jest reprezentatywna ponieważ działa się w ostatnim tygodniu, gdzie komputer miałam otwarty non stop bo byłam w stałym kontakcie z trzeba podwykonawcami na raz i koordynowałam ich pracę. Więc czy tak czy tak siedziałabym do później pory czekając na projekt, konsultując go itd. ;)

Zresztą ja nie będę się z Wami kłócić. :) Wystarczy po prostu nie wchodzić na moje tematy, skoro moja osoba Was denerwuje a tematy Was nie interesują to po co wchodzicie, po co czytacie i niepotrzebnie się denerwujecie? Ja jak mnie coś nie interesuje/nie dotyczy to choćby na każdym forum była taka informacja to po prostu na nią nie wchodzę, bo po co?

Gość Decimi Pantakoni
Dwie Godziny -nie wyciągasz przypadkiem zbyt pochopnych i daleko idących wniosków? Jak widzę łatwo Ci przychodzi ocenianie ludzi. Wystarczą trzy posty, a Ty już wszystko wiesz :D Gratuluję takiej boskiej mocy... Od kilku dni jesteś na forum i już tak bardzo zaczęła Cię denerwować osoba Zia? :D Widać, ze nie tylko nie zrozumiałaś prowokacji z konkursem, ale też niewiele wiesz o socjologii :) Poczytaj o eksperymentach Zimmbardo.

Decimi Pantakoni Nie każdy jest socjologiem z wykształcenia. A Twoje uwagi na temat niewiedzy z tego zakresu są bardzo nie na miejscu, bo przypuszczalnie o materiałoznawstwie okrętowym nie masz zielonego pojęcia, a np. według niektórych wykształconych osób jest to podstawa do rozmowy z Tobą. Denerwować - zdecydowanie nie. Może śmieszy, może jeszcze wywołuje uczucie współczucia. Na zasadzie oglądania żałosnego clowna. Zia86 Ten temat nie jest Twój a się w nim pojawiasz... i tak jest bardzo często. Przedstawię Ci schemat działania mechanizmu trafiania na Ciebie na forach: Siedzisz na forach, tworzysz nowe tematy i piszesz w nich mnóstwo postów, ale i udzielasz się w tematach innych osób. Ktoś zagląda bo widzi, że to nie Twój temat, ale pod postem autora widniej Twoja odpowiedź, która zawiera dużo szczegółów Twojego życia. Na forach ślubnych nie sposób przeoczyć Twojej osoby, bo się wszędzie udzielasz i wszystkim doradzasz i wszędzie wciskasz amerykańskie inspiracje. Na kafeterię trafiłam, bo szukałam informacji na zupełnie inne tematy, np. finanse w związkach i małżeństwach, a w rezultacie i tak czytałam Twoje wywody.

2 godziny, tutaj udzielam się tylko dlatego, że ktoś podaje nieprawdziwe, niesprawdzone i niepełne informacje na mój temat. :) Ok, wchodzisz, szukasz czegoś, widzisz mój post, wchodzisz np. na mój wątek czy temat, nie podoba ci się/denerwuje cię to/tematyka cię nie dotyczy naciskasz czerwony krzyżyk i wychodzisz, na przyszłość zapamiętując żeby więcej na tematy tej forumki nie wchodzić z wyżej wymienionych powodów. To jest dla mnie normalny schemat działania. :) Czy np. jeśli nie lubisz jakiegoś aktora/piosenkarki itd. to wyszukujesz o nim informacji, naciskasz na plotki itd? No chyba nie. ;) A przecież moich tematów a informacji o kimś znanym jest nieporównywalnie mniejsza. ;)

Gość a ja się nie zgodze z resztą
czy ogarnięta obsesyjna żądza wypędzenia Zia86 z forum autorka odpowie mi na mój post? Czy w swej nienawiści nie potrafi juz logicznie rozmawiać? To nie twoje forum kobieto, czy tego nie rozumiesz:o

Zauważyłam, że po okresie w którym Zia zakłada mniej tematów, spada zainteresowanie jej osoba... Ma miejsce wielke buuum odnośnie jej osoby. Zakłada kolejne ( dla mnie mało ważne dla całego ślubu i wesela) tematy lub inne osoby zakładają sporo tematów o niej. Następnie temat Zia przycicha aż do następnego buumu. I tak cały czas.

Poza tym popatrzcie co zrobił autor/autorka. W ciągu dwóch dni założył/a kilka niepotrzebnych tematów, zupełnie nie związanych z forum, zaśmieciła kolejne i utrudnił/a innym użytkownikom korzystanie z forum. Na mój temat(który przeważnie może jest jeden na pierwszej stronie) można po prostu nie wchodzić a takie zaśmiecanie to jest dopiero trolling.

Bo u mnie też przygotowania nie idą cały czas tym samym rytmem. :) Teraz to już pewnie będą tylko przyspieszać ale czasem w ogóle przez kilka tygodni żadnego tematu nie zakładam bo po prostu nie ma o czym. ;)

Gość Dziewczyna będzie miała wesele
takie jak sobie wymarzyła i nie widzę w tym nic złego, zakłada tematy które ją interesują związane tematem ślubnym, może trochę ich dużo ale poco zaśmiecać forum ile postów napisała Zia?

Zia, nie masz koleżanki, która też wychodzi za mąż lub wychodziła?? czasem lepiej z kimś takim pogadać. Polecam taką ewentualność. Na forum Cię zjedzą. Pozdrawiam

Gość Decimi Pantaloni
Dwie Godziny -może i nie na miejscu, nie przecze, ale czy na miescu jest Twoje bezpodstawne osadzanie mnie i nazywanie matrialistką?

Czytaj uważniej: 'Ktoś zagląda bo widzi, że to nie Twój temat, ale pod postem autora widniej Twoja odpowiedź, która zawiera dużo szczegółów Twojego życia." "Na kafeterię trafiłam, bo szukałam informacji na zupełnie inne tematy, np. finanse w związkach i małżeństwach, a w rezultacie i tak czytałam Twoje wywody." Jeszcze prościej muszę to napisać? 1. udzielasz się na każdym większym forum ślubnym 2. wypowiadasz się w innych tematach, ale cały czas piszesz o swoim weselu i swoim życiu 3. osoby które unikają Twoich wątków i tak na Ciebie trafiają, bo: patrz punkt 2. Pewnie Ty tego nie widzisz, ale dla większości czytelników, sądząc po odpowiedziach na Twoje pytania i na kafeterii i na gazecie, ludziom się to znudziło i zaczyna przeszkadzać.

Gość nie mam nic do zia
widzę za to że dysponuje sporymi środkami i cóż, zazdroszczę, bo za taką kasę mogłabym coś fajnego zorganizować czy wyjechać w niesamowitą podróż poślubną w zia drażni mnie tylko fakt, że dysponując fajnym budżetem robi totalny kicz z przerostem formy nad treścią. Gdzieś tam napisała że ma artystyczną duszę, ale to chyba nie tak, bo artystyczna dusza nie przeżyła by takiego natłoku kiczu w jednym miejscu aczkolwiek nie będę ukrywać że czekam na efekt finalny i z całego serca zii życzę zeby wyszedł lepiej niż się zapowiada

Gość woooww nieźle tyle
topików :O:O

Gość Co_za_żenada
Zastanawia mnie raczej dlaczego ktoś umieszcza na forum temat " Dlaczego uważam, że Za86 to troll". Dla mnie tylko i wyłącznie Twoja osoba zaśmieca w ten sposób forum. Obrażać drugą osobę pod płaszczykiem anonimowości ? Brak jakiejkolwiek konstruktywnej krytyki. Tylko niepotrzebne raniące słowa. Maila napisać nie można ? Na pewno znalazłaś już skoro tak dobrze znasz posty Mii. Każdy ma inne marzenia, każdy ma inny sposób przedstawiania siebie. Dlaczego nie potrafisz sobie z tym poradzić ? Co za różnica skad ma kase, ile ma kasy i co z nią zrobi. Żal Ci ? Żyj po swojemu. Na pewno wiele dziewczyn skorzystało z postów Mii, czy to jako przykład czy jako przestroga. Od tego jest internet. Wiem, że watek stary jak cholera ,ale nie wytrzymałam.

Gość Co_za_żenada
Nieważne ile pracy wkładasz w przygotowania, jak bardzo sie starasz żeby wszystko było najpiękniej. Tworzysz wizję która dla Ciebie jest idealna.... ale i tak znajdą się ludzie, którzy jeśli tylko masz słabszą psychikę zniszczą Cię i odbiorą Ci Twoje marzenia i piękne wizje skwitowaniem typu ; kicz, snobizm, tandeta i wiele gorszych. I właściwie dlaczego ? Nawet jeśli tak jest wg Twojej opinii to po co ? Ty poczujesz się lepiej ? Ale jakim kosztem.... Warto się czasem zastanowić.

Gość gregoriana
a po co teraz odgrzebujesz temat sprzed 2 lat? Ostatni post był tu w marcu ubiegłego roku, Zii dawno już nie ma na forum, wzięła (lub nie) ślub, więc nie wiem czemu ma służyć twój dzisiejszy post. Chyba tylko temu żeby znowu jątrzyć.