Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julka8349

jestem ładna ? FOTYY! ;*

Polecane posty

Gość nie pasuje ci ten kolczyk
teraz ci się wydaje, ze wyglądasz super, ale zapewniam cię, że za kilka lat, kiedy będziesz oglądać te zdjęcia, to złapiesz się za głowę i będziesz się zastanawiać, co cię pokorciło, żeby sobie coś takiego założyć :) TANDETA!!!!

Gość no przepraszam, ale my nie
mamy Bóg wie czego w wardze, więc to nie my jesteśmy śmieszni, a ty!!

Gość hłe hłe hłe
może i ładna, ale za to jaka pusta :D aż głowa boli :D

przestańcie już - to tylko kolczyk ! zawsze mogę go wyjąć. Skończmy ten temat, bo już jest nudno:P

4 semestry? dwuletnie gimnazja nie istnieją ;p są tylko dwuletnie szkoły uzupełniające/policealne

Gość hłe hłe hłe
no co ty mówisz, teraz dopiero robi się ciekawie, kiedy pokazujesz, jaka z ciebie prostaczka - CIULU? takich słów uzywa osoba, która dostała sie do najlepszego liceum w mieście? wstyd...

Gość sdgsdfhsdgdsg
julka8349 julka8349@tlen.pl'; przestańcie już - to tylko kolczyk ! zawsze mogę go wyjąć. Skończmy ten temat, bo już jest nudno Masz racje,zrobiło się nudnie bo jak ma być z takim pustakiem jak ty?? Jest tak jak zawsze-fajna szybko tocząca się dyskusja o wyglądzie,ale o niczym innym z tobą przecież nie można popisać to ileż można o twoim wyglądzie pisać ?? :P

kurwa nie wkurzaj mnie 4 semestry są rozłożone na 3 lata. wakacje mam tydzień później a ferie dłużej o tydzień ;) jak się nie znasz to nie wypowiadaj się w ogóle.

Gość sdgsdfhsdgdsg
julka8349 julka8349@tlen.pl'; k**wa nie wkurzaj mnie 4 semestry są rozłożone na 3 lata. wakacje mam tydzień później a ferie dłużej o tydzień jak się nie znasz to nie wypowiadaj się w ogóle. Z tego co wiem to tak mają "specjalni" uczniowie w gimnazjach :P ale oni później trafiają do OHP a nie do liceum. Liceum to ty może na zdjęciu zobaczysz :P

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaa
no sorry julka wiem co nieco o skzolnictwie, nie ma gimnazjum gdzie są tylko 4 semestry... Poza tym Twoje wypowiedzi mówią same za siebie, jaka jestes naprawdę. skoro wystawiłas swoje zdjęcia na publicznym forum to powinnaś liczyć się nie tylko z komplementami ale i krytyką. A przeginasz kiedy piszesz takie głupoty o szkole...

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaa
Jak Ci się może konczyć teraz 4 semestr, przecież nie będziesz zdawałam matury za 3 lata o tej porze? dziewczyno ogarnij się!

Gość a ja nie znam zadnego
gimnazjum anglojęzycznego które funkcjonuje na zasadach, które opisujesz

chyba tylko w moim miescie jest takie gim. :) I JUŻ NIE CZEPIAJCIE SIĘ ! zadalam konkretne pytanie na temat mojego wygladu i oczekuje konkretnej odpowiedzi. a te pozostale mozecie se w tyłek wsadzić:) dziękuję wszystkim i pozdrawiam serdecznie :)

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaa
hehe nie denerwuj się, sama ściemniasz, brakuje juz Ci argumentów i wyzywasz. Szukałam własnie w google, nie ma czegoś takiego. Minister edukacji nie zgodziłby sie na taką szkołe. Dziecko z ciebie i tyle. Zajmij się lalkami a nie "modelingiem" z kluchem w buzi.

Gość Iza87
Ladna, ladna, podobna do Paris Hilton (choc raczej ladniejsza), ale kolczyk ten mi sie nie podoba.

Ładna nawet tylko szkoda że wyglądasz na o wiele starszą... Ja mam 25 lat a ludzie dają mi o wiele mniej:) i o to chodzi:P

Szczerze mówiąc to wyglądasz jak 90% gimnazjalistek z Warszawy.

Kolejna hot-nastolatka, która robi wszystko,aby wyglądać na starszą ;/ Dziewczynko nie uważaj się za taką dorosłą, bo w tym wieku, nakładając sobie tyle tego czegoś na twarz i ubierając się tak jak się ubierasz,aby stworzyć pozór starszej, wyglądasz po prostu śmiesznie;/

Poza tym gimnazjum jest 3letnie obowiązkowe, nie ma wyboru szkół na jakieś biologiczno-chemiczne, czy też anglojęzyczne jak Ty twierdzisz. Możesz mieć jedynie angielski rozszerzony :)

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaa
sa u nas w polsce szkoly anglojezyczne ale program maja taki sam i są 3 LETNIE. Widać małolatka zawstydziła się i uciekla;D

Rodzaje gimnazjów Kształcenie w gimnazjum różni się zależnie od systemu oświaty danego państwa. * w Polsce: o gimnazjum (ogólnodostępne), o gimnazjum integracyjne szkoła z oddziałami liczącymi od 15 do 20 uczniów, w których uczy się od 3 do 5 uczniów niepełnosprawnych (np. niedowidzących, niedosłyszących, niepełnosprawnych ruchowo, upośledzonych umysłowo w stopniu lekkim), o gimnazja specjalne szkoła w której uczą się uczniowie niepełnosprawni, o gimnazjum akademickie szkoły dla uczniów uzdolnionych (np. w Toruniu, Olsztynie); o gimnazjum dwujęzyczne szkoły, w których część zajęć jest nauczana w nowożytnym języku obcym, Ale gimnazjum to gimnazjum, trwa 3 lata i ma 6 semestrów:D Nie 4.