Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luralex

ankieta-jak zabezpieczacie sie przed ciaza?

Polecane posty

Gość Liiska
Nie obrazajac nikogo, bo sama jestem polka, alek ciemnogrod straszny :-))) Tylko i wylacznie tabletki (jakbym nie mogla to pewnie spirale ), od lat ! jedyny dobry i bezpieczny srodek ! Dzieci nie mam i miec nie bede ;-D buziak

Gość zuza3232
Nie zabezpieczamy się,ponieważ staramy się o dziecko.Kiedy się nie staraliśmy używaliśmy prezerwatyw a w półce leżała w gotowości tabletka Escapelle jakby gumka zrobiła nam żart i pękła :D

Gość makro mikrooo
ja tez sie nie zabezpieczam jak narazie

Gość Liiska
heheheh, no to powodzenia w nianczeniu bahorkow :-D

Gość asadasfaaf
lubię wesela napisał: "Stosunek przerywany nie powoduje impotencji! To powtarzanie jakichś przesądów czy guseł. Ludzie! " rozumiem, że w tych sprawach masz wiedzę większą od Lwa-Starowicza. Uhm...

Tabletki anty Yasminelle. Bo to najskuteczniejsze zabezpieczenie przed ciążą, bo czuję się świetnie i nie mam żadnych skutków ubocznych, bo seks jest spontaniczny , komfortowy i nie śmierdzi lateksem ;]

Gość makro mikrooo
Liiska twoj wybor nikt ci nie kaze rodzic przeciez prawda??? wiec co sie oburzasz nie chcesz spoko ale moze inni chca i nie bachorki ale dzieci ok

Mam 20 lat, biorę tabletki. Nie mam dzieci. Gdy uprawiam seks z przypadkowym partnerem dodatkowo używam prezerwatywy.

Gość mężatka, 29 lat
od 4 lat tabletka anty, oczywiście pod kontrolą lekarza i ze wszystkimi badaniami robionymi regularnie. Nie chcę mieć dzieci, nie znoszę prezerwatyw, a tzw. "metody naturalne" są dobre dla osób, które chcą mieć dzieci.

Gość mężatka, 29 lat
Tzn. na razie nie chcę mieć dzieci. Za jakiś czas kto wie.

Gość lubiącasex
Ja mam 28 lat, przez 7 czy 8 lat brałam tablety anty, pół roku temu odstawiłam. Teraz czasem stosujemy przerywany, jak mam dni płodne ale ogólnie baaardzo rzadko bo mój mąż nie lubi za bardzo, a tak to normalnie do końca. Dzieci nie mamy jeszcze ale pomału się przymierzamy i z tego względu nie zabezpieczamy się jakoś specjalnie. Jak się trafi to będziemy się nawet cieszyć.

Gość No ja mam 45 lat
podwiązane jajowody ,po co mi w tym wieku dzieci :P

Gość Liiska
makro mikro gdzie ja sie oburzam ? no ok, moze przy tekstach ze stosunkeim przerywanym sie oburzam :-) ale przy bahorach byl duzy smile '' :-D ''

Gość tabsy anty
stosunek przerywany jako metoda antykoncepcji :O?? nic dziwnego, ze same wpadki pozniej...

Gość kfkkfkf
21 lat nie zabezpieczamy się w ogóle od 4 lat, stosunek przerywany lub czasem do końca (stały partner). Podejrzewam, że mogę być bezpłodna. Dzieci nie planujemy więc póki co się tym nie martwię. Gdyby była wpadka, tragedii też by nie było :)

Gość asadasfaaf
mężatka, 29 lat napisała: a tzw. "metody naturalne" są dobre dla osób, które chcą mieć dzieci widać jak słabe pojęcie masz na temat metod naturalnych ;)

Gość jokooko
metody naturlane sa metodami planowania rodziny, a nie metodami antykoncepcji ...

Gość asadasfaaf
dokładnie:) nie można nazywać ich antykoncepcją. To metody planowania rodziny - planujemy kiedy chcemy mieć dziecko a kiedy jest dla nas na nie za wcześnie:)

no wlasnie, dlatego kobita wczesniej napisala, ze ta ''metoda'' jest dla tych ktorzy chca miec dzieci. Ciemnogord i tyle.

Gość jdjofajdf
joko, naucz sie czytać ze zrozumieniem. NPR jest dla ludzi którzy chcą świadomie planować potomstwo. A więc i dla tych którzy w danym roku nie chcą mieć dzieci. Na przykład dla mnie. Ciemne to jest Twoje pojęcie o NPR:)