Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawi mnie

LEVVIATAN, ile Ty masz tak naprawdę lat???

Polecane posty

Gość Ciekawi mnie

Raz 22, teraz 21. to ile w końcu?

Gość Ciekawi mnie
"Kilka słów o sobie: Nie obchodzi mnie co mówią za moimi plecami o mnie... chcesz mi powiedzieć jakie masz zdanie o mnie to mi je powiedz. 21 lat, samotny facet...." To chyba Twoje? ;)

Gość Ciekawi mnie
Mam wrażenie, że przesiadujesz tu 24 na dobę. Prawie w każdym temacie można znaleźć Twoją wypowiedź ;p

oo ja też mam takie wrazenie czasem :P to teraz jesteś biedula, cię będą wszyscy męczyć. najlepiej sprzedaj komputer :D

Ciekawi mnie - to zalezy od dnia ale ostatno wiecej niz zwykle jestem na kafe ;) kapselko - mozesz mnie zasponsorowac jak chcesz tylko nie oczekuj zbyt wiele wzamian ;p i aktualnie probuje sobie zalatwic staz ;)

Wybory Oczywiście, że nie. Nie ma mnie kto zawieść, a poza tym - to sprzeczne z moimi aktualnymi potrzebami💤

oj obowiązku obywatelskiego nie wypełniłaś. Co za potrzebny ? może leviaatan je spełni;)

:D Moje potrzeby na dziś - wykapać się, obejrzeć film, wypiłować paznokcie, wyprostować włosy. Levi ich nie zaspokoi:D

ja byłem do wyborów ;) Oblubienica -> masaż mogę zrobić, wykąpać się mogę pomóc ale o pomoc przy prostowaniu włosów lepiej mnie nie proś ;D

Gość marna i głupia prowokacja
Oblubienica jest przkładem iż nie wszyscy chcą wybierać więc do wyborów komisyjnie powinny być dopuszczane osoby od 24 do 70 roku życia i opłaceniu stawki 1zł za oddanie głosu.

kapselko - a do tego mnie komplementuje, do czego nie przywykłam:( Levi - ja ciebie prowokuję? Niby czym?:o Od dziś wobec tego będę zwracała się do ciebie jedynie w oficjalny sposób!