Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawi mnie

LEVVIATAN, ile Ty masz tak naprawdę lat???

Polecane posty

A właśnie, że będę! Mój drogi Levviatanie - cóżeś uczynił w dniu dzisiejszym dla siebie i dla dobra ogółu? Czyś spożył obiad, czy też z wieczerzą twa matka juz czeka?

Muszę odejść, albowiem powrócił mój Odys z dalekiej wyprawy, a ja, niczym Penelopa, czynić mu herbatę pospieszam:D

leviatan nie widzisz jak szanowna oblubienica wypowiada sie praktycznie zawsze tam gdzie ty? pewnie chce ci laske obciagnac

przeciez chciec to moc. skoro chciala i myslala o tym zeby ci obciagac majac meza to zazdroszcze mezulkowi zonki :D ah te kobiety potrafią sie zeszmacic nawet na głupim forum ;)

inaczej. MOŻE by to ze mną faktycznie zrobiła gdyby nie spotkała swojego męża którego kocha :)

alahanaa -> proszę nie pogarszać mojej sytuacji w którą przez własna głupotę się wpakowałem ;p

przeprosiłem :( źle sformułowałem myśli, wiem że to mało ale co więcej mogę zrobić?

przestan sie płaszczyć. zachowujesz sie jak nie powiem kto :O co ci tak na niej zalezy? robi cie jak chce

no i napisala ci taka ze masz przesrane i juz sie srasz, przepraszasz i tlumaczysz. nie dosc ze siedzisz na forum kobiecym to jeszcze sie tak zachowujesz jak ciota. :O