Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem 12345

Czy 500zl/pare Sylwester to duzo ?

Polecane posty

Gość sama nie wiem 12345

jak sadzicie ? menu wystarczajace.

Gość szczęśliwa ze sobą
gdzie to menu?

Gość sama nie wiem 12345
slask

Gość szczęśliwa ze sobą
kurde dużo , wesele pewnie tańsze:D

Gość e-book
dużo,ja ide za 320 za pare w tym jest jeszcze pół litra

Gość sama nie wiem 12345
w tym jest 0,5 l wodki + szampan/pare + wino + jedzenie oczywiscie .....oj zmartwilyscie mnie, ze duzo :o jakies podpowiedzi tanszego wariantu niz lokal ? :)

Gość maturks4
Bardzo dużo. 320 zł od pary w przepięknym pałacu, przy wyborowym menu z alkoholem. Za taką sumę lepiej dwie pary do domu zaprosić na składankę. Przynajmniej na luzie, bez wydatków ubraniowych i w każdej chwili można kść spać

Gość e-book
w tych 320 jest 0,5 l wódki+szampan+jedzenie+napoje+ciasta+orkiestra ide i o nic się nie martwie:)

Gość ja byłam za
700 od osoby, ale to było w 5* hotelu, za nic więcej się nie płaciło. Whisky, gin, wina, wóda - najlepsze, do jedzenia sery pleśniowe z Francji, polędwica z Włoch, małże, ostrygi z Portugalii, mięsa jakie się chciało, owoce, warzywa itd. Obsługa rewelacyjna - robili drinki, jakie tylko się chciało. Muzyka znakomicie dobrana, fotograf no i prawdziwy szampan. Po prostu rewelacja. Tylko to było zamknięte przyjęcie dla polityków, dziennikarzy i "biznesmenów".

Gość sama nie wiem 12345
maturks 4 palacyk w jakim rejonie Polski ? moze slask ? :)

Gość sama nie wiem 12345
ja bylam za - za taki luksus cena by mnie tez nie odstarszyla :)

Gość ja byłam za
chwała bogom, ale akurat nie płaciłam za to, bo zostałam zaproszona. Po wszystkim stwierdziłam, że lepiej dać więcej, ale mieć wszystko. Do tego można było wziąć ze sobą alkohol i jedzenie na wynos (obsługa sama o tym mówiła, aby się nic nie marnowało), więc myślę, że się opłacało.

ja byłam za 700 od osoby, ale to było w 5* hotelu, za nic więcej się nie płaciło. Whisky, gin, wina, wóda - najlepsze, do jedzenia sery pleśniowe z Francji, polędwica z Włoch, małże, ostrygi z Portugalii, mięsa jakie się chciało, owoce, warzywa itd. Obsługa rewelacyjna - robili drinki, jakie tylko się chciało. Muzyka znakomicie dobrana, fotograf no i prawdziwy szampan. Po prostu rewelacja. Tylko to było zamknięte przyjęcie dla polityków, dziennikarzy i "biznesmenów". chwalisz się? jakoś mi to nie imponuje :)

Gość ja byłam za
Oni mi po 2 tygodniach przysłali zdjęcia z imprezy. Pięknie zrobione - w kolorze, czarno-białe i sepia. Drogo było, ale to takie miasto i tak sobie kasują, ale wrażenia niezapomniane. Był jeszcze pokaz sztucznych ogni pod przeszklonym dachem.

Gość ja byłam za
--> zza rzeki - Nie chwalę się tylko opowiadam o tym co mnie spotkało. Widocznie boli Cię życie innych. Mam wiele rzeczy do opowiedzenia, które przeciętniakom nawet się nie śnią, dlatego nie piszę o wszystkich wspaniałych sprawach, które mnie w życiu spotkały, no chyba, że ktoś pyta,

Ja byłam za możesz napisać;) poczytam sobie;) 500 no to trochę dużo... impreza na której byłam 2 lata temu wyniosła trochę ponad 300zł chyba właśnie też 320 od pary:) impreza była super:) Znam miejsce gdzie są organizowane sylwestra za 250czy 270zł i tez ludzie sobie chwalą:)

Gość ja byłam
Wypowiadacie się jak byście zazdrościli. Wasza sprawa, są ludzie, którzy wydaja po kilka setek na imprezę, i tacy co to żyją za przeciętne miesięczne rachunki.