Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pusia..

pomysł na igraszki..

Polecane posty

Gość Pusia..

Mam mały problem, szczerze brak inwencji twórczej.. Jestem w związku na odległość, facet przyjeżdża raz na dwa tygodnie, dodam, ze jest dużo starszy.. Noc spędzamy w hotelu.. Jest czułym kochankiem, uwielbia minetki.. Chciałabym go czymś zaskoczyć... No wiecie by przez kolejne dwa tygodnie o niczym innym nie myślał.. Czy macie jakieś pomysły jak to zrobić? Myślałam o świeczkach, szampanie, kąpieli.. Ale jakoś to mało potrzebuję hm podpowiedzi.. Chce by tej nocy czół się wyjątkowy.. Taki w końcu jest.. Dzięki z góry buzka :)

Gość dthdrthdrgh
Czyli on ma zone?

Gość Pusia..
Nie nie ma żony, jest kawalerem.. Byłam u niego już kilka razy ale stwierdziliśmy by to on przyjeżdżał bo jest mobilny..

Gość dthdrthdrgh
A Ty mieszkasz z rodzicami?

kup sexowna bielizne, zawiaz mu oczy kup bita smietane taka w sprayu daj troche na czlonka i zrob mu lodzika super sprawa

Gość Pusia..
No rzeczywiście fajny filmik. Ale myślałam nad tym, żeby w trakcie robienia mi minetki, poczęstować go złotym deszczykiem. Tylko nie wiem jak on na to zareaguje, biorąc pod uwagę dużą różnicę wieku.

Ten u góry to nie ja. Myślałam o tym i to chyba będzie dobry pomysł ze śmietaną.. Seksowną bieliznę mam, mam pończoszki gorseciki itp gdyż lubię takiego typu bieliznę.. Lodzika już mu robiłam nie raz..

Myślałam dużo o seksie analnym.. Nigdy nie kochałam się w taki sposób, wiadomo mam obawy jakieś z tym związane..

Gość aguusia
to faktycznie to głębokie gardło i rypanie twarzy będzie jednak lepszym pomysłem

Gość new in town
Jeśli chodzi o nietypowe igraszki z ukochaną osobą to mam wiele pomysłów. Moim najnowszym odkryciem jeśli chodzi o kreatywne igraszki są całuśne farbki do ciała i puder o smaku truskawkowym z Fun factory. Niesamowity sposób na urozmaicenie gry wstępnej, przy odrobinie wyobraźni można stworzyć rozkoszne preludium ;)

Gość fhfh
wyproznij mu sie na twarz a nastepnie zacznij zlizywac i zjadac odchody a pozniej odlej mu sie na ta reszte odchodow na twarzy i splunij na niego od takich pewrersji to bedize ciagle chcial byc z toba