Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuub buus

Ineternet na karte play czy warto ???

Polecane posty

Gość kuub buus

Net na karte 30 pln miesięcznie tu macie link: http://blogplay.pl/2010/08/internet-na-karte-z-modemem-za-1-zl-bez-przyrzeczen-tylko-w-play/ interesują mnie opinie osób które już coś takiego mają jak to wyglada w praktyce czy te dwa gb starcza wam na miech itp... Nie piszcie że nie ma zasięgu czy coś bo net będzie używany w mieście ... Więc jak to jest czy ta oferta play jest ok???

moja koleżanka miała i ciągle narzekała :P wiecznie starczało jej na bardzo krótko mimo że kompa włączała tylko raz na jakis czas, w koncu wkurzyła sie i kupiła tą droższą kartę żeby mieć na miesiąc i też szlag ją trafił po tygodniu czy dwóch :O niby później dochodzili że to wina jej komputera, tak czy inaczej internet na karte play nie kojarzy mi się zbyt ekonomicznie

Gość ffttrrff
ja mam 3 Gb w Plusie, place 49 zł i czasami nie wystarcza mi na miesiac...zalezy co najczesciej robisz na necie bo jak lubisz sobie poogladac youtube to zapomnij ze Ci wystarczy na miesiac

Gość ja mam i jestem
zadowolona. Z tym, że mam 10 GB. Chodzi bardzo dobrze.

Gość americcano
mam net w Play i jestem zadowolony, 30 zl na m-c, limit 2 GB mi wystarcza, ale korzystam tylko do odbierania poczty i przegladania stron, bez filmikow- youtube odpada bo za szybko zjada te 2 GB