Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alutkaa

Ja,on i ona

Polecane posty

Gość Alutkaa

hej,od 2miesiecy spotykam sie z chlopakiem, jestesmy para, dzieli nas 80km. Pare dni temu napisala do mnie dziewczyna na gg, pytając czy pan x to moj chlopak. Okazalo sie, ze znaja sie ponad rok, spotykali sie do kwietnia, nie byli parą. A teraz od wrzesnia moj chlopak to niej wypisywal proszac o spotkanie, pisal jej jak teksni za nia, mysli o niej i czuje ze beda razem. miala te rozmowy w archiwum i kiedy poprosilam by mi je pokazala. to mi je przeslalam, bo oczywiscei nie wierzylam w to co pisze, jednak to byl jego numer. Malo tego, mowila, ze moj chlopak dzwonil do niej czesto, nie mowil, ze ma dziewczyne,ona myslala, xe jest wolny. powiedzial jej tylko, ze w sierpniu poznal kolezanke, ktora chce z nim byc, ale on nie chce, ta kolezanka to ja, podal moje imie. Ja zostawilam komentarz na opisie mojego chlopaka na gg i tak ona zdobyla moje gg, bo bylo tam moje imie. Moj chlopak obgadywal mnie przed nią, mowiac jej ze chce z nia byc, spotkal sie z nia w pazdzierniku. mi mowil, ze tego wieczoru idzie do kolegi.. Raz gdy ta dziewczyna mu napisala smsa, jak bylismy razem skomentowal ze to kolezanka, ktora czasem do niego pisze. Powiedzialam o tym mojemu chlopakowi, postanowilam zerwac, ale on mowi, ze mnie kocha, ze tamta za nim lata , nie dawala mu spokoju, fakty jednak mowia inaczej, to co ta dziewczyna mi opowiedziala i co pokazala w tym gg. Czy mam mu dac szanse? czy zerwac? on ma 27lat, ta dziewczyna 25, a ja 21. Co uwazacie o tej lasce?

Gość aha i achh
chyba już ci wszyscy z jednym wyjątkiem pisali, ze masz gościa olac. Nie zrozumiałaś? Myślisz że na nowym topiku pojawia sie bardziej pasujace ci odpowiedzi? To po cholerę pytasz, i tak zrobisz po swojemu czyli idiotycznie. :o

Gość Alutkaa
pytam, bo jestem ciekawa i moge pytac. narazie go olewam, nie rozmawiam z nim.

Gość aha i achh
no i zrób z tego nie "na razie" tylko "na zawsze" :o

Gość Alutkaa
tak zamierzam, wszysycm i tak doradzaja, tylko on blaga i prosi. a co sadzicie o tej dziewczynie? moj chlopak, powiedzial ,ze myslal, ze ma wyzszy poziom kultury, nie sadzil, ze tak go oczerni. wiem, jest zalosny.

Gość aha i achh
dokładnie :o

Gość Alutkaa
Tamta dziewczyna go olala, zerwala kontakt, miala dosyc klamstw. Jak sie dowiedziala o mnie, to z nim kontakt zerwala. Mnie nie namawiala, bym z nim zerwala, tylko napisala, zebym sobie przemyslala, co to za typ faceta. Moj chlopak jest na nią wsciekly i ją obarcza ym, że popsula nasze szczescie, ze chce nas sklocic, a on mnie kocha. ale nie wierze mu juz.