Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abuse1989

o czym gadać z dziewczynąna 1 spotkaniu

Polecane posty

Gość abuse1989

Witam.Poznalem dziewczyne przez neta widziala moje zdjecia czli nie odrzucila mnie w przedbiegach,pogadalismz troche i zaproponowalem jej spttkanie w cebtrum miasta i teraz mam taki problem,bo do tej pory nigdy nie mialem dziewczyny i niewiem o czym by z nia gadac,tzn jakitematy poruszac na 1 spotkankaniu,chce z nia pospacerowac po centrum miasta.prosze o rady.podr

Gość abuse1989
Co nikt nic nie pomoze

Gość cccxxxtt
jesus christ! zabierz ją gdzieś- chociaż na kawę. tacy 'miłośnicy spacerów', którzy ciągają dziewczynę po mieście w listopadzie są póżniej tylko obiektem drwin na forach oraz wśród koleżanek. no i masz praktycznie zero szans na następne spotkanie, chyba że twoja wybranka jest zdesperowna

Gość =centurion=
o sprawach które najbardziej interesują kobiety ;) tzn.zacznij np.o seryjnych mordercach, potem o polityce i na końcu o piłce nożnej ....hehe :P

Gość abuse1989
heheh niby narazie jej powiedzialem ze pospacerujemy po miescie,na upartego mozna gdzies isc do pubu czy cos,ale o czym z nia w realu gadac.

Gość maladuzadziewczynka
Zgadzam sie z przedmowcami , ze spacer to niezbyt dobry pomysl i nawet nie chodzi o to ze wyjdziesz na skapiradlo ,ale o warunki.Jest zimno , wieje , moze ona zalozy obcasy i bedzie jej niewygodnie ? Poza tym lepiej porozmawiac przy herbacie chocby, patrrzac w oczy itd...Zawsze mozesz zapytac czy ma ochote na spacer czy moze wolalby usiasc. A co do tematow to raczej nikt nie poda Ci gotowej recepty, bo co zrobisz cobie liste tematow i przeprowadzisz z nia wywiad ? To wyjdzine nienaturalnie, zagadnij o szkole, czy tam prace , hobby jakies , jakos samo pojdzie. A jesli nie to znacyz ze nie warto kontynuowac znajomosci bo nie nadajecie na tych samych falach.Powodzenia !

Gość cccxxxtt
o tym o czym gadasz z każdym innym człowiekiem- masz chyba jakichś znajomych. nikt ci nie da listy tematów bo to zależy od was- waszych zainteresowań, doświadczeń życiowych, wiedzy w różnych dziedzinach, obycia.

Gość maladuzadziewczynka
Ewentualnie moze wymienmy o czym nie rozmawiac ? Hehe , ja dodaje zarobki, byle zwiazki i byli partnerzy , bo wiem ze to sie zdarza .