Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Niezapominajka89_

jakiś fajny film bym obejrzała.

Polecane posty

Gość mala su
film pt AGORA polecam bardzo to dramat, czasy - poczatki chrzescijanstwa, lezke uronilam albo thrillem psycholigiczny "Wyspa Tajemnic" - nawet DiCaprio za ktorym nie przepadam zagral niezle

Gość zygzaczek
"tak to sie teraz robi" bardzo fajny film jesli nie jestes w ciazy to "plac zbawiciela" bardzo poruszajacy polski film o zyciu duzo filmow fajnych za www.zalukaj.pl zeby ogladac bez limitu czasowego trzeba wystac sms-a za jakies 3 zl z groszami i caly tydzien ogladasz co chcesz i ile chcesz bez limitu jeszcze "ostatnia piosenka"

ja moglabym ci polecic milion tytulow, nie wiem co ogladalas, co lubisz, ja kocham film py jestem sam. a co ostatnio ogladalam morderstwo doskonale, dzien proby i 3 czesciowy jak sie pije w rosji-hardcore:) polecam!!! wszystkie na youtube

🖐️ hmmm.. pelno filmów oglądam od kiedy kupilam facetowi kino domowe na urodziny :D niepokój, Pila VI, Paranormal Activity 2, Plac Zbawiciela (po raz kolejny), Strach przed ciemnością, skazani na shawshank, dorwać bylą, frozen, lustra 2, the hills run red, tortured, w pogoni za zlem, pan i pani killer, beatdown, incepcja, cold prey i cold prey II wyspa tajemnic zemsta futrzaków harry potter i insygnia śmierci I papieżyca unstoppapble czy jakoś tak wszystko zależy od tego co lubisz ze mną jest różnie :P mam wykupiony taki dekoder który polącza się z modemem, mogę robić pauzę czy cofać filmy w tv no i ściągać takie nowości w ramach abonamentu :)

Gość mala su
ja sciagam z torrentow za darmo, wszystkie nowosci, jak i klasyki pozdrawiam

Gość wiesz słońce
oglądam "bez przebaczenia" z clintem eastwoodem i i trochę nudnawy

der Pate von Manhattan ogladalam przedwczoraj tylko polskiego tytulu nie znam :P

Gość a jakiś przygodowy
tylko nie Indiana Jones, Bibliotekarz, Skarb narodów bo oglądałem.

Gość busz na cipie
up