Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniszczone życie

Moj narzeczony ożenił sie za moimi plecami! Załamana

Polecane posty

Gość zniszczone życie

jak wyjezj jestem zalamana nie wiem co ze soba zrobic, mooj narzeczny z ktorym milam brać slub za 2 tygodnie ożenil sie 4 miesiace temu i zpaomnial mnie o tym powiadomic... cigla rycze, platam sie z kata w kat, zycie mi sie zalamalo calkowicie... do tego musze poinformowac jego rodzicow ktorzy maj aprzyjecec za tydzien na nasz niedoszly slub, moich rodzicow itd. On sie nie poczuwa do odwolywania czegokolwiek bo sie ochajtal po pijaku z pierwsza laska ktora mu sie nawinela i ktora w dzien pozniej wyjechala do domu za granice bo byla na wakacjach... no to jest jakas oporazka... jakbym smaanie odkryla teog to by nic nie powiedzial... 10 lat zwiazku, 10 lat wyrzeczen dla niego, a on zrbila mi cos tkaiego... mowil wszytkim, zapraszal na nasz slub a byl zaonty, prtzynajmniej formalnie... serce mi pekalo na miliard kawalkow

Gość zniszczone życie
boze no niech mi ktos cos napisze, nuie wiem porterzebuje sie wygadac... nie wiem co ze soba zrobic... to jest zbyt ciezkie

Gość zniszczone życie
?

Gość cccxxxtt
2/10

Gość Lillyyy
Ale co to znaczy w ogóle, że sie ożenił ? Jak to możliwe i gdzie on sie do huja wafla z nią po pijaku ożenił ????

Gość yygawy
chyba w las vegas:):):)

Gość zniszczone życie
no mieszkam w US razem z nim, dla niego sie rpzeprowadzilam, zostawilma wszytko ,mieszkalismy razem 10 lat, zarecznei bylismy od 5 lat no i pojechal na delegace z kolegami do Vegas ... a ja odkrylam na fecbooku laske z ktora utrzymuje kontakt, ktora jest za granica i ktora nazywa sie tak jak on... wiec powiedizlam mu co znalazlam i sie przynal! ze zaszlal z kolegmai z pracy i sie skoncyzlo slubem a z laska jest w kontakciue bo chcą unieważnic to jak tylko bedzi emogł przyjechac do US. Przyznal sie do wszytkiego!

Gość Lillyyy
PROWOKACJA I ZA CHWILĘ UDOWODNIE TO AUTORCE :D

Gość zniszczone życie
ja powaznie mowie, wszytko dla niego zostawilam, wszytko a on mi taki numer wywinal! Jak sie jako tkao wyzbieram bede musila zadzownic do jego rodzocow, nikt o tym nie wie oprcz jego kolegow ktorych cala sytuacja bardzo bawi... ja ja mam depresje i staczam sie coraz nizej... to tak cholernie boli ze no bardziej nie moze...

Gość tak sluczilas
zdarza sie.

Nie powiadamiaj nikogo. Powiedz mu, że ciebie to nie obchodzi, wy macie slub zaplanowany. Jesli w dniu uroczystosci dalej bedzie zonaty, niech sam poinformuje swoja rodzine, dlaczego slub nie moze sie odbyc.

Gość zniszczone życie
no ale jednak to wsytko kosztuje, rodzice jego lecą z chorwacji, to dobrzy ludzie po co maja placic tyle kasy , musz eim powiedziec... ale no nie wime sama co ze soba zrobic... kazalam mu sie wynosic z mieskznia bo hcwla bogu przy wynajmowaniu zapisalismy je tylko na mnie, ale jest mi tka strasznie zle, nie wyobrazma sibie ze moze byc cos gorszego niz to...

Gość niestety...ale nie martw się
fajny wątek, rozśmieszyłaś mnie do łez!

Gość prowooooooooooooooooo
-5/10

Gość Będę Mamusią
Ale marne prowo :/ Trzea było się lepiej postarać

Gość zniszczone życie
kurwa mac to zadne prowo, historia hak z filmu ale niestety prawdziwa... nie mam z kim pogadaqc bo nikt mi nie wierzy co sie stalo, poprotu juz nie moge...

Gość prowooooooooooooooooo
masz w stanach polska klawiature?

Gość eonbvoefr
mam apolskiego laptopa, to jest taki komuter przenosny dosc maly mozna go wsadzic pod pache i chechac na 2 koniec swiata