Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgbhaerdbherhta

co uważacie na temat jej głosu?

Polecane posty

Gość fgbhaerdbherhta

chodzi mi o sarę may. jeśli ktoś nie słuchał, to tu może posłuchać fragmentów http://www.saramay.pl/muzyka.html wg. mnie wyje, i to jeszcze fałszuje. a śmie innych krytykować...

Gość fgbhaerdbherhta
podnoszę

Gość zkopyta
mnie bardzo intryguje to - kto kupuje takie płyty? jest ktoś taki?

Gość fgbhaerdbherhta
no ponoć ktoś kupuje... ja się dziwię, jak ludzie dają radę w całości przesłuchać jej płytę?!

Gość fgbhaerdbherhta
pamiętam, jak weszłam pierwszy raz na jej stronę. byłam bardzo ciekawa jej dokonań i po prostu mało z krzesła nie spadłam, wrażenie było tak negatywne :(

Gość zkopyta
nawet nie w tym rzecz, jaki głos i kim ona jest, ale ta muzyka jest taka bezpłciowa (posłuchałam 5 fragmentów) i taka o niczym, taka jałowa, wszytsko na jedno kopyto, już nie wiem jak to inaczej określić, że poważnie się zastanawiam kim są odbiorcy?

Gość fgbhaerdbherhta
słuchaj, ona to wszystko sama nagrywa, przypuszczam, że nie ma jakiegoś super studia z super sprzętem. ale nawet chujowa piosenka może być dobra, jeśli wokalistka potrafi ją dobrze zaśpiewać, wtedy aranżacje nie są aż tak ważne, jak jest głos i jest charyzma. a ta laska nie ma ani jednego, ani drugiego. kupują to ludzie, który kompletnie nie mają słuchu i wyrobionego gustu muzycznego. a czytałaś te jej opisy płyt? :D śmiech na sali :O

Gość fgbhaerdbherhta
podnoszę :)

Gość zkopyta
"Album dla wrażliwego i dojrzałego słuchacza" to chyba inaczej rozumiemy słowo 'dojrzały' " Stworzony dla ludzi, którzy szukają stylu," rzecz w tym, że tu nie ma stylu " którym nie wystarcza to, co uporczywie grają stacje radiowe." a niby czym to się różni? "Nie jest to jedna z wielu płyt." otóż jest... nie ogarniam tej pani.

Gość fgbhaerdbherhta
śmiem stwierdzić, iż stacje grają lepsze, gdyż bardziej dopracowane kawałki w tym względzie lepsze :D

Gość zkopyta
niby tak, ale zamiast "którym nie wystarcza" powinno być "dla których to za dużo" :P

Gość fgbhaerdbherhta
w sumie to dobrze napisała, bo jeśli komuś nie wystarcza tego gówna z radia, to ma jeszcze więcej tego a nawet gorszego na jej płycie hahahhaha

Gość Obserwuję ten wątek.
tak... , jak też wielokrotnie zastanawiałam się jak osoba która tworzy muzykę na tak niskim poziomie śmie obrażać wszystkich dookoła płytę pewnie kupili znajomi, rodzina ...

Gość Obserwuję ten wątek.
aaa kiedyś dodałam komentarz na jej stronie : Sara twój głos jest piękny, twoje teledyski na najwyższym poziomie , a aranżacje zupełnie wyjątkowe no i zablokowali dodawanie komentarzy z mojego IP hehehe poznali się na ironi:)

Gość fgbhaerdbherhta
ja dzisiaj na jej stronie dodałam komentarz krytykujący ją, zobaczymy, czy opublikuje, aż sobie zapisałam stronę w ulubionych :D

Gość keson kaleson
dla których to za dużo :D :D :D ale nie ma w niej żadnej tajemnicy, po prostu chce zrobić karierę jest jej wszystko jedno, że nie ma nic do powiedzenia może nawet o tym nie wie po prostu chce być podziwiana i zarabiać kasę :D

Gość keson kaleson
polecam : nie odejdę :classic_cool:

Gość jjjjjji lllll
ta flądra zdobyła 25 głosów na radną ciekawe ile wydała na bilbordy hehehe