Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma 2 latkaaaaa

sama byłam jedynaczką ale dla mnie to dramat ze moja córka nią jest

Polecane posty

Gość ma 2 latkaaaaa

to dziecko sie normalnie nudzi nikt nie zastapi kontaktu z drugim dzieckim ani kanał mini mini ani kontakt z dorosłymi

Gość Annniaaa1
ale teraz najlepsza pora by o rodzenstwo sie postarac. a wiec do dziela. ja nie wyobrazm sobie by moje dziecko bylo jedynakiem.

Gość ma 2 latkaaaaa
za stara juz jestem :)

Gość ma 2 latkaaaaa
48 juz :)

Gość ma 2 latkaaaaa
48 to moze nie ale...39

Gość normalnie śmieszne
mi rodzice też "zafundowali" siostrzyczkę, jak miałam ok. 6l. i myślisz, że byłam zadowolona?!?! Chciałam, aby ją oddali, albo wymienili na jakiegoś zwierzaka. Od dziecka nie lubiłam dzieciaków, a jak ona się w domu pojawiła to istna masakra. Do dziś jej nie lubię, zniszczyła mi życie i przyszłość. Wszystkim się musiałam dzielić, zawsze jej pobłażać, ustępować, bo "jest młodsza". Jeżeli są odpowiednie warunki dla dzieci to można mieć ich więcej, ale jak nie ma to nie. Ja musiałam z nią spać przez kilkanaście lat w 1 łóżku, na 30 kilku metrach, nigdy nie wybaczę rodzicom tego, na co mnie skazali. Jak poszłam na studia, ta moja siostrunia zrobiła sobie bachora, wyjechała gdzieś, a ja po ciężkim wypadku, nie mogąc pracować musiałam wrócić do rodzicieli i zajmować się jej potomkiem. Wszystko oddałabym, aby być jedynaczką. Moja matka ma siostrę, której nie widziała 23lata, która nawet nie przyjechała na pogrzeb rodziców, a miała niecałe 300 km. Tak to jest z rodzeństwem.

Gość dla chcacego ne ma nic trudneg
to przecież możesz wziąć dziecko na wychowanie, tak tutaj na forum zachęcają, żeby nie usuwać, rodzić i oddawać.