Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość levviatan to jebniety prawik

levviatan chodz na chwile

Polecane posty

chce Ci tylko powiedziec, ze siedzisz juz pare lat na tym forum dzien i noc nolllajfie i nie dosc, ze sie osmieszasz to jeszcze nadal jestes ciota.... brak slow :( dorosnij.

no chodz pogadac cipko

Gość levviatan.
jesteś ??

nie siedzę tutaj non stop. dwa siedzę tutaj niecałe dwa lata. trzy bycie ciotą a bycie prawiczkiem to dwie różne rzeczy.

Gość natomiast jedno nie wyklucza
drugiego haha

stulejarzu, akurat Ty nie dosc, ze masz ograniczony wiejski umysl i wypowiadasz sie ponizej poziomu przecietnego gimnazjalisty to desperacko szukasz laski :D

stulejarzu? a co pedałem jesteś i podglądasz facetów :D widać pomyliłeś domy ;D i t o że ty szukałeś desperacko nie znaczy że ja też mam szukać ;p

po pierwsze jestem dziewczyną. po drugie używanie wyrazu "pedal" swiadczy o Twojej nietolerancji i zacietrzewieniu :O druga czesc Twojej wypowiedzi w ogole nie tyczy sie mnie o_O

Pravviatanku, to tylko dowodzi slusznosci mojej teorii

levviatan to jebniety prawik -> widzisz to tylko utwierdza to że ty jesteś ograniczona bo moja wypowiedz była na takim samym poziomie jak twoja. a poza tym skoro taki reprezentujesz poziom to albo jesteś desperatka albo masz faceta który do myślenia niekoniecznie używa mózgu

levviatan ja pierdole ogarnij sie czlowieku :classic_cool: czy ja pisze cos o sobie? ja nie przesiaduje na kafe od lat i nie szukam tu kobiety ani sie nie oglaszam w stopce, mam swoje zajecia i pasje i chcialam tylko Ci poradzic, zebys sie ogarnal i przestal zyc w wirtualnym swiecie :D 🖐️

Gość pasztetów nikt nie szuka
ani pasztet nie szuka bo nie znajdzie, chyba że wyrwie strzała na przystanku w trąbę:D

taki wydzwiek ma Twoja stopka, zreszta czasem jak wchodze sobie poczytac to mam watpliwa przyjemnosc czytania Twoich prawiczych, durnych wypocin :O zreszta Twoje chamstwo swiadczy wystarczajaco dobrze jakiego rodzaju osoba jestes.

ich chamstwo w stosunku do ciebie jest calkowicie zrozumiale. i lepiej przemysl chlopie, bo to nie pierwszy taki topik dla ciebie, a zakladaja je rozne osoby.

Gość 3 słowa do Levviatana
chłopie weź zajmij się wreszcie czymś konstruktywnym, lepiej książki byś czytał zamiast tu siedzieć non stop, przynajmniej wiedze byś miał, bo niestety teraz tylko sie wymądrzasz nie mając zielonego pojęcia w tematach, w których zabierasz głos:o

Jako, ze chodza sluchy iz jadę tu po Levviatanie z pomaranczy, a ktos obrazajacy mnie nie ma odwagi przelogowac sie na czarny nick to pisze otwarcie. Levviatana nie lubie, wkoorwia mnie niesamowicie gdyż uwaza ze wie wszystko o wszystkim, a najwiecej o seksie, chociac peezdy na żywo nie widział nawet. :classic_cool:🖐️

Gość fajna babeczka z niej
:D🖐️

Gość fajna babeczka z niej
peezdo :D

3 słowa do Levviatana -> nie jeden artykuł o seksie przeczytałem a książki czytam ale nie wile (średnio ok 350 stron na miesiąc) Carrie -> prądu też nikt nie widział a wielu elektryków uważa że się na tym zna ;p

ja tu nie mam czarnego nicka i nie mam zamiaru Cie obrazac Carrie. nic do Ciebie nie mam. ale do pravviatanka tak :O wkurwiaja mnie takie osoby, 3 słowa do Levviatana ma 100% racji.