Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spełniam marzenia.

Zorganizuję Twoje wesele - za darmo!!!

Polecane posty

Gość Spełniam marzenia.

Witam wszystkie przyszłe Panny Młode. Własnie zaczynam działalnosć jako konsultant ślubny. W ramach zdobywania doświadczenia chętnie pomogę w zorganizowaniu Twojego ślubu. Pomogę Ci znaleźć salę, fotografa, kamerzystę, wspólnie zastanowimy się nad prezentami dla rodziców, gości. Odbędę z Toba wędrówki po salonach z sukniami ślubnymi, pójdziemy razem do kosmetyczki, fryzjera...:):) wybierzemy zaproszenia i zastanowimy się nad dekoracją kościoła, sali, samochodu, wybierzemy najpiękniejszy bukiet slubny:) I pomogę w wielu, wielu innych sprawach.

Gość ddddf
JAkie miasto? :)

Gość Spełniam marzenia.
Mieszkam w woj. opolskim -- > jeżeli więc komuś zalezy na indywidualnych spotkaniach to oczywiście miasta które sę w pobliżu Opola wchodzą jak najbardziej w grę. Niektóre Panny Młode potrzebuja pomocy tylko w niektórych kwestiach, moge więc pomóc w części rzeczy na odległość, ale też dojechać czasem na wspólne spotkanie, rajd po salonach sukien slubnych itp więc jezeli jest tu jakaś Panna Młoda z innego woj proszę pisać tu na forum bądż na pocztę - może uda nam się jakos wspólnie zgrać:)

Gość ddddf
Ale naprawdę za darmo? :-)

Gość Spełniam marzenia.
Tak, naprawdę za darmo:)

Gość Aniocek
Witaj :-) Ja bym była zainteresowana (niektórych rzeczy jeszcze nam brakuje), ale jestem z Krakowa. :)

Gość anna sranna
a Warszawa wchodzi w gre? :) ale pewnie mailowo potrzebowałabym wsparcia, porady :) chwilowo mieszkam w Czestochowie wiec w sume i spotkanie jest mozliwe?

Gość Spełniam marzenia.
agag88@o2.pl Aniocek--> napisz mi dokładnie na ten adres co już załatwiłaś, w czym chciałabyś żeby jeszcze Ci pomóc:) I wogóle napisz o wszystkim czego oczekujesz w tym dniu:) Dziewczyny piszcie tu lub na pocztę:) Z pewnością nie będę mogła pomóc wszystkim, przede wszystkim ze względu na mozliwości czasowe... Ale zgłaszajcie się proszę. Jeżeli uznam, że dla kogoś nie starczy mi już czasu, żeby zorganizować wszystko, to z pewnością postaram się pomóc chociaż w kilku istotnych dla Was kwestiach i problemach. Ale to już omówimy sobie indywidualnie. Jest to spowodowane tym, że jestem jeszcze zwiazana z dotychczasową pracą, nie moge się więc w pełni poswięcić dla np 100 par:):) Pozdrawiam:)

Gość anna sranna
ja jestem co prawda na samym początku organizacji(mam chyba sale- w poniedziałek ida ją oglądac, mam alkohol -załatwiona hurtownie- komis, hotel dla gości, autokar).potrzebowałabym pomysłu na zaporszenia ślubne, nie wiem kiedy zacząć załatwiać kościół, jakie tam są potrzebne dokumenty, jakie załątwia sie formalności.

Gość Spełniam marzenia.
anna --> oczywiście jesli potrzebujesz mailowo, jakiś porad i wsparcia to zapraszam, spotkać się w miarę moich i oczywiscie Twoich mozliwosci też możemy:) Sama organizowałam swoje wesele i wiem jak bardzo wsparcie jest potrzebne:) Konsultowałam się ze swoja przyjaciółką - ale ile można jej marudzić o kolorze wstążeczki do podziękowań dla gosci:) Odbyło się ono 18 września, więc na "świeżo" doskonale rozumiem potrzebę czasem zwyczajnego wsparcia... Najbardziej brakowało mi go w dniu ślubu... Mimo, że wokół mnie było nóstwo ludzi to wiele spadło na moje barki -->za wiele.. Zajmowałam się organizacją wesel. i z przyjemnoscią zorganizowałam własne:):) Ale barkowało kogos kto za mnie zdecyduje kto teraz odwiezie z kierowcą swój samochód pod hotel, kogos kto dopilnuje, aby w tym momencie zrobić zdjęcie grupowe, kto przypomini księdzu o modlitie za zmarłego ojca meża itp.... Pozdrawiam i czekam na szczegóły:):):)

Gość anna sranna
to jutro odezwe sie :)

Gość hej czy ty wiesz
jeśli w Twojej ofercie znalazłby się pkt 'znajdę męża' to chętnie skorzystałabym:)

Gość nie chce mi się nitz
ej, genialna sprawa... Autorko, jesteś po kursie? :) Ile kosztował? Sama jestem żywo zainteresowana, no i z całkiem innego rejonu, więc nie zrobię ci konkurencji :)

Gość fotograf- kraków...
chętnię nawiążę współpracę [ tutaj nie podam szczegółów ] pisz na : fotografslubnykrakow@gmail.com

Gość fotograf- kraków...
fotografslubnykrakow@gmail.com

Gość mam jedno pytanie
fotograf slubny jaka działke odpalasz ?

Gość spełniam marzenia
Jezeli chodzi o współpracę z firmami. chetnie zapoznam się z ofertą każdej firmy. Nie decyduję sie jednak na wiażące umowy. Nie ograniczam się do jednych dostawców usług. Oczywiście sprawdzone, pewne firmy, chętnie w przyszłości polecę swoim klientom. Nie mam jednak zamiaru działać na ich niekorzyść, poprzez polecanie im konkretnych usługodawców tylko ze względu na oferowane mi przez te firmy profity. Osobe pytającą fotografa o działkę jaką odpala proszę o napisanie do niego na prywatnego maila jakiego podał, a nie zaśmiecanie mi mojego watku.

Gość Spełnam marzenia
:)

Gość M@rta
Drodzy Narzeczeni, Chciała bym Wam zaoferować kompleksową pomoc w przygotowaniach ślubnych i weselnych jako doradca śluby „Urocza Chwila. Zdaje sobie sprawę, że w dzisiejszych czasach ciężko znaleźć czas na poszukiwanie sali, zespołu muzycznego, fotografa, sukni ślubnej, garnituru czy limuzyny itd. Nie przejmuj się skontaktuj się, ze mną, ja Ci pomogę doradzę. Sama organizowałam swój ślub od a do z. Zrobiłam na nim wszystko nawet zaproszenia czy księgę gości, sama znalazłam zespół muzyczny itd. Dlatego też postanowiłam pomagać innym. Wiem jak ważny jest dla Was ten dzień i ta chwila, która ma zostawić pamiątkę na zawsze i pozostawić miłe wspomnienia. Chcę przeżyć to jeszcze raz i być z Wami w tym tak ważnym dla Was dniu. Zorganizuje wszystko tak, byście ten dzień wspominali jak najdłużej, byście cieszyli się każdą chwilą i całym dniem. Stres, który jest w tym dniu by Was ominął i Waszych rodziców. Dla Was chcę poświęcić ten czas, dokonam wszystkich starań by było to zrobione bardzo profesjonalnie. Doradzę przy wyborze: strojów weselnych oraz dodatków, kosmetyków czy welonu, butów , kwiatów itd., wynajęciu odpowiedniej sali na przyjęcie czy też wesele, wyszukaniu auta jakim byście chcieli jechać do ślubu, oraz goście, znalezieniu zespołu muzycznego czy też Dj didżeja znalezienie dobrego fryzjera, kosmetyczki, manikiurzystki, wybraniu wzorów zaproszeń, savoir vivre, oraz usadzaniu gości, dekoracje sal, menu odpowiednie dla gości i młodej pary, alkohol, wyborze podziękowań dla gości, oraz ,dla rodziców, wybraniu firmy która ustroi kościół i sale weselną, restaurację bądź auta, usługi dodatkowe. Zapewniam indywidualne podejście do każdej z par! Dostosuje się do Państwa finansowych potrzeb. Oferta tylko z Warszawy. W razie zainteresowania proszę o kontakt e-mail: marta.uroczachwila@gmail.com Zapraszam ciepło i miło Pozdrawiam. Napisz gwarantuje ze nie będziesz żałować!!!!!!!!!

Marteczko :) Jeśli zabierasz się za reklamowanie swoich usług, naucz się najpierw poprawnie pisać.

Gość UWAGA NIC ZA DARMO!!!!!!!!!
nie dajcie się wrobić -ukryte zarobki i wyciąganie kasy...

Gość M@rta
Nie mów, że nic nie ma za darmo. Żeby złapać klienta trzeba robić reklamę. Witam serdecznie, 2 pierwszych klientów organizacja wesela za przysłowiowe 100 zł, kolejnych dwóch dostaną od nas 50 % na wszystkie nasze usługi, doractwo fachowe gratis!!! Na komunię rozdaje rabat w wysokości 30%!!! Jesteśmy firmą prężnie się rozwijającą na polskim rynku Urocza Chwila. Organizujemy imprezy okolicznościowe typu komunie, chrzciny, urodziny, imieniny wieczory panieńskie i kawalerskie oraz wesela i śluby. ajmę się przygotowaniem ślubu od podstaw bądź też cząstkowymi elementami, z którymi nie możecie się uporać. Załatwię Wam: Salę weselną, Oprawę muzyczną, Kamerzystę i fotografa Oprawę florystyczną, Transport dla Państwa i Waszych gości, Dekorację Sali, samochodu, Tort, alkohol, Atrakcje weselne, Stylizacje rodziców, Pomagam w wyborze sukni i dodatków ślubnych, Zaproszenia, winietki, menu, Podziękowania dla gości itd. Urocza Chwila to organizacja ślubów i wesel w Warszawie i okolicach. Firma Urocza Chwila wychodzi naprzeciw Państwa oczekiwaniom, kieruje się wymaganiami Pary Młodej i podchodzi indywidualnie do każdego projektu i każdej z par. Słucham potrzeb i oczekiwań naszych klientów i przedstawia moje propozycje, sugeruje, doradzam, mówię o moich pomysłach, ale nigdy nie narzucam rozwiązań. Wszystkie pary zainteresowane tym, jak wygląda współpraca ze mną zapraszamy na bezpłatne konsultacje. Wystarczy wysłać e-mail, a ustalimy dogodny termin i miejsce spotkania. Motto mojej agencji ślubnej: „Urocza Chwila to profesjonalne podejście, klasa i zadowolenie klienta, "Każde zlecenie jest dla mnie wyzwaniem". Napisz gwarantuje ze nie będziesz żałować!!!!!!!!! e-mail marta.uroczachwila@gmail.com http://konsultantslubn.ucoz.pl/ Odpowiadam na każdy e-mail w ciągu 24 godzin! ZAPYTAJ O WOLNY TERMIN!! Serdecznie Pozdrawiam Wasza Konsultantka ślubna

Gość charlotte789
Mnie w zorganizowaniu wesela pomogła firma ha-part i jestem zadowolona z ich usług,poza tym zaoszczędziliśmy, bo dostaliśmy dużo rabatów ; ) Nie pamiętam adresu ich strony internetowej, ale jak wpiszecie w google Ha-part to na pewno się wyswietli, to jest ich fb jak cos to adres strony z pewnością jest tam podany https://www.facebook.com/pages/Organizacja-wesel-Ha-Part/184624104907509