Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oytanie mam do was

Dlaczego faceci to tacy tchorze ze boja sie dziewczyn z dzieckiem ?

Polecane posty

Gość oytanie mam do was

No dlaczego nooo ?

Gość czarwonica z kotem
szczerze to im sie nie dziwie, tez nie chcialabym wychowywac cudzego dziecka, wiadomo trudno jest pokochac kogos tylko dlatego ze tak wypada, ja bym sie obawaiala samej tej sytuacji i dlatego profilaktycznie nie wiazalabym sie z dzieciatymi :)

Gość Zinnka
Dlaczego nazywasz ich tchorzami? Nie boja sie, tylko NIE CHCA kobiety z dzieckiem. A to roznica.

Gość faceci?
poszukaj sobie tematow tutaj o facetach z dziecmi, albo opiekujacy sie kims chorym z rodziny, byly takie, to 90% kobiet mowilo, ze to nie dla nich, a pozostale 10% praktycznie to same dzieciate byly 🖐️

Gość gfgdfgsagaghaf
Ja poznałem Kobietę z dzieckiem i bardzo chciałem z Nimi być ale po pewnym czasie mnie zostawiła.

Gość oytanie mam do was
Tchórz nic innego ! A jezcze wyzywanie nas od puszczalskich swiadczy o kompleksach tych tchorzliwych frajerow :o Ja bym nie odrzucila faceta z dzieckiem ale ja tchorzem pieprzonym nie jestem tylko dojrzala kobieta

Gość wmawiaj sobie dalej
Dojrzała inteligentna kobieta nie zakładałaby durnych tematów, tylko użyła opcji szukaj...

Gość gfgdfgsagaghaf
Więc już Ci napisalem, ze chciałem z Nią być a to ona najpierw bardzo chciała być ze mna a potem mnie odrzuciła i powiedziała że to nie moja wina.

ja mysle ze oni sie nie boja - oni po prostu nie chca;-) tak samo jak sa kobiety szukajace ksiecia na koniu, mezczyzni szukajacy dziewicy na zone itd. itp. kazdy ma prawo wyboru co do kobiet z dzieckiem - to jak facet zakocha sie na maksa to i dziecko kobiety pokocha. przyklad mam z najblizszego otoczenia pomysl o tym;-)

Gość zolaodmia
Wejdź.! Plose .! ; D http://www.glitery.pl/polecam,truskawka008 ------------------------------------------------------------------ Bo nie chcą się angarzować w opiekowanie się dzieckiem .

Gość kryska 100
to moze w Polsce nie chca,w Niemczech to normalka.Z tego co zauwazylam,to tutaj wiele kobiet z dziecmi ma branie takie samo jak te bezdzietne.Moze to kwestia finansow,lub strachu przed reakcja otoczenia?No bo co powie ciocia jak sie dowie?

A ty mądra autorko pozwoliłabyś do siebie mówić "mamo" dziecku swojego faceta i co ważniejsze, być na każde zawołanie tego dziecka, gdy będzie potrzebować pomocy? To faceci częściej wiążą się z samotnymi matkami niż kobiety z samotnymi ojcami.

Gość dzifny
"Tchórz nic innego ! A jezcze wyzywanie nas od puszczalskich swiadczy o kompleksach tych tchorzliwych frajerow Ja bym nie odrzucila faceta z dzieckiem ale ja tchorzem pieprzonym nie jestem tylko dojrzala kobieta" juz po twojej agresywnej postawie, moznaby wysnuc kilka wnioskow, dlaczego :D

Gość moja niech się
nie tylko faceci, ja bym nie zniosła, że mój facet ma dziecko z inną kobietą...

Gość xxxcccbb
Ja się kobiet z dzieckiem nie boję, bo i czeg0 tu się bać, ale one zaraz chciałyby dłuższego związku, albo nawet ślubu, a przecież nie zwiążę się z kobietą, dla której ktoś inny (dziecko) będzie ważniejszy ode mnie. I potem przy rozstawaniu się jest nikomu niepotrzebny płacz. To już wolę takie bez zobowiązań. :)

Gość Ja chętnie poznałbym
młodą samotną mamę bo sam mam synka i łatwiej stworzyć taki związek, tylko raczej ciężko trafić na młodą kobietę z dzieckiem.

Gość jdjofajdf
ponieważ jeśli dziewczyna była na tyle głupia żeby dać sobie zrobić bachora ze skurwysynem to jest też za głupia dla normalnego faceta. Proste.

Gość takie tam duperele
A ja jestem po rozwodzie, mam dziecko i nie chcę, żeby obcy facet je wychowywał (może jeszcze lał i wyzywał). Więc dzięki za taką łaskę.

Gość może jest jeszcze szansa
Ja mam małe dziecko, nie jestem jeszcze samotna, ale wkrótce pewnie będę, bo mój facet ma niekontrolowane napady agresji... Marzę o tym, żeby znaleźć szczęście :(

Gość avventura
Ja zaakceptowałabym faceta z dzieckiem dlatego iz sama jestem wdową i mam dwoje dzieci. Nie ma się co oszukiwać,ktos kto nie jest rodzicem nie zrozumie samotnej matki.

Gość ddd123
żaden normalny człowiek nie chce wychowywać cudzego dziecka

Gość to ludzkie
fakt, to jedna z najbardziej pierwotnych instynktow istot zywych, ze samiec chce przedluzyc wlasna linie genetyczna i dzieci ktore nie sa jego, stanowia konkurencje dla jego wlasnych wiec od takiej samicy z cudzym dzieckiem bedzie sie trzymal z daleka. A jezeli chodzi o czlowieka, jako istote myslaca, dochodza tu takze rozne inne dylematy. Faceci obawiaja sie odpowiedzialnosci tak ze startu. Znacznie latwiej jest im wejsc w role ojca, jesli moga sie do tego mantalnie przygotowac. Po drugie, zawsze jest obawa, ze ojciec dziecka bedzie sie ciagle krecil w zyciu jego i jego kobiety, a niewiele osob dobrze to znosi.

Gość fubos
Bawić cudze dzieci? O niii,dziękuję, postoję. Kolo się spuścił i zwiał do nowej zwierzyny a ja mam po nim sprzątać bajzel? Raczej nie. Poza tym kobiety z dzieckiem nie są już tak atrakcyjne jak przed ciążą, przez co ciężko im złapać młodego kawalera który ze zrozumiałych względów szuka kobiety nie wyeksploatowanej że tak się wyrażę.

Gość fubos
może jest szansa powinnaś wyjść z chorego związku:( współczuję Ci i łączę się z tobą we współczuciu. Zgłoś to na policję i poszukaj se kogoś nowego albo zaczep się do przytułka dla samotnych matek.Lepiej samej niż z wariatem:(

Gość wiesz chyba jestes
niesprawiedliwa tu nie chodzi o tchorzostwo, ale o to, ze takie decyzje nigdy nie sa proste nie mozesz wymagac, ze facet bedzie chcial zajmowac sie cudzym dzieckiem nie mozesz sie dziwic fakt, ze takie sytuacje maja miejsce, ale z etgo co wiem, to i tak nie sa to proste sprawy dla ojczymow

ciekawe czy jakbyś nie miała dziecka także byłabyś chętna od razu na związek z dzieciatym i nie miała oporów do bycia w takim związku.

Gość myślę, że myślę
"Dlaczego faceci to tacy tchorze ze boja sie dziewczyn z dzieckiem ?" Tytułem uzupełnienia: Delikatni faceci......dziewczyn, które są kickbokserkami. A dziecko? Co ono ma do rzeczy? Przecież żaden facet nie boi się dziecka.

Gość cxsvvxv
oytanie mam do was dlaczego odpowiem Ci: 1. nie mam zamiaru byc utrzymankiem twoim i twojego dziecka 2. dziecko samotne oznacza wybieranie emocjami tzw hojow hamow (bo tylko tacy zamocza i pozniej olewaja) a je jestem odwrotnoscia wiec wiem ze dzeciata jak mnie wybierze to bedzie to dla jej i jej dziecka korzysci a nie szczera chec wiec wole wolna bo mam pewnosc 3. dzieciata kobieta wlacza u mnie alarm zeby sprawdzic ja podwojnie czy chce mnie czy chodzi o wiecej korzyscie 4... a na koniec,,, twoj poziom wypowiedzi jak i obezna sytuacja wskazuje na to ze nie jestes warta zwiazku i normalnego faceta a do tego jesli chcesz zwiazku dla korzysci to w zamian ja bym musial miec korzysci zeby to bylo sprawiedliwe