Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fairytale1989

krew w pochwie, ale nie normalny okres - pilne

Polecane posty

Gość fairytale1989

Witam. Mój problem jest następujący. Ostatnio współżyłam 11.10. Pierwszy stosunek od dłuższego czasu(ponad 2 lata) odbyłam ok 14.09. Miesiączkowałam normalnie, z tym, że moja przedostania miesiączka była co prawda trochę dłuższa niż 4-5 dni, ale mniej obfita. Choć w rozkładnie dni do 7 nie było tragedii. Ostatnia bardzo bolesna, długa, obfita. W tej chwili okres powinnam dostać w pt (19.11). Natomiast śluz z krwią pojawił się dopiero wczoraj (20.11). Jednak trochę poćmiło, potem nic. Dziś rano (21.11) - nic. W południe na papierze czerwona krew, spoko krwi w środku pochwy, na palcu też. Kolor żywoczerwony. Natomiast dopiero wieczorem lekka plama na podpasce, potem czysto. Stwierdziłam, że od ostatniego stosunki minęło 6 tygodni, więc mimo że nie mam objawów ciąży - wrażliwości piersi, wymiotów, smaków i innych postanowiłam zrobić dziś test. Wyszedł wynik negatywny 1 kreska. Zastanawiam się, czy to normalne, czy pocekać, bo może miesiączka znormalnieje czy udać się od razu jak najszybciej do ginekologa. Moim zdaniem to nie może być ciąża, ale nie wiem, co jeszcze może być powodem takich 'sensjacji' - nadżerka? Do tej pory miewałam tak, że 1 dzień miewałam śluz z krwią, drugiego dnia mniej krwi a okres porządny od 3 dnia. Lub 1 dnia śluz z krwią, a bolesny okres od 2. Nigdy nie miałam jednak 2 takich tzw. 'spokojnych' dni na początku lub zwyczajnie tego nie zarejestrowałam, bo nie współżyłam. Miałam już usuwaną bardzo dużą i zaawansowaną nadżerkę 2 lata temu.

Gość fairytale1989
Zapomniałam jeszcze dodać, że przed przedostatnim okresem - tym, który stał się dłuższy ale mniej obfity, brałam bardzo silny, inwazyjny antybiotyk. 2 tabletki, ale działa ok 2 tygodni. Miałam zapalenie węzłów chłonnych. Przed tym jak go brałam miałam wrażenie, że moje cykle wydłużyły się tak jak przy nadżerce ostatniej do 30-31 dni.. ale ten atybiotyk spowodował, że ostatnie dwa był idealne .. po 28 dniach. Myślicie, że to może mieć wpływ na obecną sytuacje?