Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia 26 wawa

troche od siebie

Polecane posty

Gość Kasia 26 wawa

Czasem mam takie dni, pewnie jak każdy, że siedzę , wspominam i rozmyślam na życiem. Ogólnie jestem zadowolona z życia, 2 lata temu wyszłam za mąż, wyprowadziłam się z mojego miasta, nowi znajomi, nowe otoczenie, nowa praca, ogólnie jest dobrze. Ale tak sobie rozmyślając ciekawa jestem co słychać u moich byłych facetów ( nie utrzymuje z nimi kontaktu) i u innych facetów z krótkich romansików. Kiedyś się spotkałam parę razy z fajnym facetem 3 lata młodszym, ale jakoś nie wyszło, kontakt się urwał, i tyle z naszej znajomości. Ciekawa jestem co u nich wszystkich słychać, jak żyją, czy się zmienili i w ogóle.

Gość Genek z Wronek
siedze lala w pierdlu już 3 rok, jak mnię posadzili za pobicie ze skutkiem śmiertelnym, ale kuźwa co za pobicie, tylko o fajkę spytać chciałem a koleś jakiś nadymany był...ech

Gość też żem jom miał
szczęść boże dobra kobieto, ja po naszym związku czułem się lekko przetrącony i zniesmaczony, dlatego postanowiłem oddać duszę i ciało najwyższemu, jestem księdzem w Kokolinie, taka mała wieś na podlasiu, modlę się za ciebie, bądź grzeczna

Gość trocheszalona
Kaśka po śmietnikach się nie grzebie i to chyba wszystko w temacie

Gość Kasia 26 wawa
matko, to ty prosiaczku??

Gość komunistaaa
Jak moja znajoma mężatka zaczęła tak mówić to się okazało że całkiem dobre śniadania robi haha