Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla panna mloda ..

Powinnam sie cieszyc a tymczasem ...

Polecane posty

Gość przyszla panna mloda ..

Bardzo szybko wiedzialam ze to ten jedyny facet Nie tylko go pokochalam ale wiedzialam ze ma tez odpowiednie cechy aby byc mezem i ojcem NAjpierw slub planowalismy dosc szybko skakalam z radosci ale rodzice nas przekonali zeby poczekac i wspolnymi silami dozbierac do mieszkanie. Odwleklismyslub o rok czyli na 2011. Potem ja mialam ciezka sesje na studiach powiedzialam ze nie dam rady pogodzic nauki na trudnych studiach organizacji slubu i wesela oraz poszukiwania i urzadzania mieszkania znowu przesuniecie o kolejny rok. Jednoczesnie bardzo czekalam az zostane jego zona . Troche zmienila sie sytuacja i probowalam przekonac go spowrotem do 2011 roku. Nie reagowal udawal ze nie slyszy itd. Udalo mi sie podjac prace w zawodzie i nagle jego decyzja ze slub jednak w przyszlym roku. Wszystko na wariackich papierach zaniedlugo grudzien a my niczego nie mamy ani sali ani fotografa zespolu szukanie sukni znowu zbiegnie mi sie z sesja :( Moi rodzice jakos nigdy nie cieszyli sie ze jestem szczesliwa. Zawsze uwazali ze mam wazniejsze sprawy niz moj wlasny slub i przyszly maz. Ogladalam suknie slubne na necie i mama stwierdzila ze sie pierdami zajmuje a tak wlasciwie to na pewno z tym slubem wymyslam Przykro mi bylo w salonie kiedy patrzylam na siebie w salonowym lustrze widzac jak z innymi dziewczynami ichmatki sie cieszadoradzaja dopinguja. Strasznie samotnie sie poczulam bo przeciez narzeczony jak to facet bardziej za kierowce robil niz byl zainteresowany :( W dodatku czuje ze ostatnio oddalilismy sie od siebie On stara sie nadrabiac kolacjami prezentami itd a przeciez nie o to chodzi Od tygodnia dziennie placze wszystko mnie rani i jakos nie wpadlam w euforien z powodu tego slubu chociaz tak na niego czekalam. Jakos inaczej to wszystko widzialam :(