Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załammkaa

Dlaczego zdradził...miał wszystko

Polecane posty

Gość załammkaa

Mam pewien problem...mój facet mnie zdradził, wiecie co jest najgorsze..że chyba dostał wszystko:(może coś przeoczyłam.. nie wiem . Chciałam dobrze, mieszkaliśmy razem..byliśmy bardzo długo razem. Kochał tak mówił, czułam to, mówił okazywał. Dawałam czułość, potrafiłam wysłuchać, wspierałam, nigdy nie odmówiłam współżycia, nie zabraniałam niczego..było cudownie. A jednak stało sie zdradził, mimo że się nie przyznaje...dlaczego to zrobił, proszę pomóżcie mi odpowiedzieć na to pytanie, jestem załamana..a on teraz jeszcze mi wpiera że to moje nerwy i wymysły, i że ja mam się starać o niego wyprowadził się zabrał kilka rzeczy, dużo zostawił..jednak ja go nie zatrzymałam go...i chyba nie chcę by wracał mimo że kocham..może gdyby się starał ale on wmawia mi że ja to muszę robić. Dodam że on jest i był zawsze mnie bardzo pewny, jestem zaradną osobą nie brakowało mu obiadków, słodkich słów, w domu nie musiał palcem kiwnąć więc dlaczego????jak mógł jeśli niby kochał

Gość legenda głosi że faceci
są prości, więc spytaj sie tego kto tą legendę wymyślił .

"nigdy nie odmówiłam współżycia, nie zabraniałam niczego..było cudownie." nie wystarczy ie odmawiać. druga strona musi czuć że ty chcesz:P no ale zdrada to zdrada. zrób rachunek sumienia. przeanalizuj wasze relacje. wyciągnij wnioski i szukaj innego