Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość princeseczka

mam 15lat chce isc do dentysty prywatnie

Polecane posty

Gość princeseczka

mam 15lat chce isc do dentysty prywatnie na razie chodze na nfz ale chce isc prywatnie bedzie szybciej a jak wylecze zeby zrobie aparat ortodontyczny mam pytanie czy ja musze sie rejstrowac czy jak to wyglada jakie dokumenty mam wziac ze sb bo nie wiem naprawde co mam ze sb wziac i wgl a pojde z chklopakiem on jest nie zalezny finansowo i to on placi nie wiem co mam zrobic znaczy jak to ma wygladac mam zadzwonic i zalozyc karte cZy jak i nie ide z rodzicami bo oni pracuja i nie moga

Gość a dlaczego nie śpisz
o tej porze?

Gość princeseczka
a platnosc? Nr konta czy normalnie? Eh dzieki i nie o tej porze a w tym tygodniu i nie musze miec zadbych zaswiadczen czy cos ? Nonp od rodzicow alboo karta poprzednia od dentyysty

ja zawsze płacę gotówką:) od rodziców nic nie musisz mieć, możesz przyniesc coś co tam masz od poprzedniego dentysty, ale to nie jest konieczne. obejrzy Cię sam ten nowy dentysta.

Gość princeseczka
a 8zawsze sa do wyrywania? Boje sie wizyty ale on wymyslil proste ladne zeby mam okazje to zrobie eh wyl.ecze i zaloze aparat:) ale sie boje ze bedzie bolalo a jest mozliwosc usypiania? Wiem dziwne ale nom tak tylko mnie ponislo:d

8 nie zawsze trzeba wyrywać, ale często się psują i nie ma powodu ich zatrzymywać na siłe. Poza tym buzia jest ładniejsza (szczuplejsza) bez ósemek :) Wystarczy zwykłe znieczulenie (około 30zł.)

Gość laleczka barbi z wyprzedazy
mam wszystkie zeby stale jak bylam w wieku 7latt zeby strasznie mi sie psuly od zelaza i dentystka co tydzien mi 2 wyrywala bo one same nie bardzo chcialy i od tamtej pory panicznie sie boooje bu okropne a ten zapach w gabinecie mnie odzuca

Gość princeseczka
ja w wieku 9mialam wszystkie wyrwane bo dentystce nie podobalo sie to ze mi same nie wypadaja eh boje sie dentystki bo boje sie bolu masakra mam nadzije ze nie bedzie bolalo

Gość @dwa pytania
umawiasz się telefonicznie na wizytę, idziesz, dentysta założy ci kartę, potem już sedno sprawy, płacisz, wychodzisz. weź z sobą jakieś 200zł, żeby mieć zapas na wszelki wypadek