Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laleczka barbi z wyprzedazy

nastolatka i duzo starszy facet

Polecane posty

Witam wszystkich goraco, otoz mam pewien problem ale nie oceniajcie mnie z gory prosze:d mam 15 i pol lat jestem w 2msc ciazy co mam zrobic? Facet wie jak mamy powiedziec moim rodzicom spotykamy sie od pol roku znaczy od tyle jestesmy razem kochamm go a on mnie moja matka byla przeciwna zwiazkow bo on ma 28 lat ale jakps nie za bardzo mogla mnie powstrzymac od spotykaniia z nim chce urodzic czy wtedy bede mogla zawzec zwiazek malzenski z ojcem dziecka i u niego zamieszkac z malenstwem? On jest nie zalezny finansowo wlasny dom wlasna firma dobrze prosperujaca .co sadzicie i priosze mi nie pisac obrazliwych rzeczy nie kazdy jest idealny wpadlismy ale nie usune i chcemy bym urodzila

Ile dajecie za prowokację? Ja dam 1/10 Dziewczynko to za: -15 i pół - pora o której piszesz - kretyńskie pytanie o małżeństwo

Gość Staszek spod monopolowego*
Przerąbałaś se życie mała.

Raczej głupia chwaląc się, że była kurewką kogoś zamożnego, pokazuje jaka jest zaradna dając się zalać mu. Brawo!

nie ocenia sie ksizek po okladce wr ehem jestem z nim szczesliwa czyli niedlugo przed pordem mozemy wziac slub? Nie rozumiecie nic ah postarajcie sie czasem zrozumiec czlowieka i jego sytuacje a nie dolowac a godz taka bo wstalam o 14 zreszta nioe istotne

Gość janetss790
przejebułaś życie.

Gość janet899
marna prowokacja ku& #173rwa :D

wy wszędzie widzicie prowokacje, nie wierzycie w milosc, to straszne smutne Moi rowiesnicy nigdy mnie doceniali on jeden potrafi i kocha mnie, naprawde jestem dojrzalsza niz moje kolezanki, a wpadka moze sie kazdemu zdarzyc po prostu nie znam sie na slubach i rzeczach tego typu, myslicie ze koscielny nam dadza?

My po prostu sie kochamy i wiem ze bede z nim juz zawsze

Gość mamy to w dupie
wy­pie­rdalaj

po to chyba sa takie fora zeby moc sie poradzic, skoro cie to nie obchodzi to nie czytaj, sa na pewno ludzie ktirzy przezyli prawsziwa milosc i mnie zrozumieja

Gość Potężnie obdarzony
Hej sunia, a może chciałabyś mieć baby ze mną. Naprawdę między nogami mam coś, co ciebie zainteresuje (grubo ponad 20 cm) ...

wy naprawde jestescie glupi i zboczeni

Gość Potężnie obdarzony
Jak urodzisz będziesz wiedziała o czym mówię. Twoja cizia będzie go potrzebować ...

bede chodzic z moim misiem do szkoly rodzenia wiec nic innego mi nie bedzie potrzebna, a moj ma wystarczajacego