Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lukasz9111

ratunek

Polecane posty

Gość Lukasz9111

Witam. Chciałbym sie poradzic bo juz niewiem co mam robic :( poznałem dziewczyne podczas sezonu na poczadku jej strasznie zaczeło zalezec a ja to zlewałem sezon sie skonczył jedna powazna rozmowa a zarazem kłutni i rozstalismy sie i to ja skonczyłem. Dziewczynie tak zalezało ze jechała do mnie do domu aby porozmawiac z moja mama i udało mi sie ja dogonic i porozmawiaci powiedziałem jej ze to nie ma sensu aby jechała do mnie itp. Wiec pojechała do siebie a mnie cos tkneło w sercu i pojechałem ja przeprosic i udało sie wrócilismy do siebie. Mineło kilka tygodni oczywiscie były kłutnie ale to zazdrosc z mojej i jej strony. Teraz całkiem nie dawno spotkalismy sie i powiedziała mi ze musimy bardzo powaznie porozmawiac :(:( juz mi sie to nie podobało zaczeło sie powiedziała mi ze nie ma takiej potrzeby aby byc z jakimkolwiek chłopakiem. Łzy same leciały nie wiedziałem co mam zrobic. Teraz gdy juz nie jestesmy juz ze soba ja cały czas o niej mysle i mam nadzieje ze wkoncu telefon sie odezwie i napisze do mnie ze mam przyjechac. Juz naprawde niewiem co mam robic :(:(:(:( siedze sam w domu i zastanawiam sie co mozna zrobic aby przekonac ja do siebie. Bardzo prosze pomozcie mi mi juz rece opadaja a ja bardzo ja kocham.

Gość Lukasz9111
ja nic nie biore kolego poprostu jestem tak załamany ze wychodza takie błedy przepraszam za to ale naprawde niwiem co mam robic :(

Gość Lukasz9111
moge liczyc na jakas pomoc czy macie zamiar sie nasmiewać ze mnie ?????

Gość ale jakiej pomocy oczekujesz
skoro sam nie wiesz czego chcesz :( Raz tak, raz siak. Jak coś postanowisz i będziesz w tym trwać około miesiąca, to daj znać

Gość Lukasz9111
teraz wiem ze bardzo mi na niej zalezy i chce zrobic wszystko co mozna zrobic aby ja do siebie przyciagnac. tylko niewiem jak mam zaczac macie moze jakies pomysły aby z zrezygnowanej dziewczyny do zwiasku nabrała nadzieje i chec do tego aby wrócić do mnie

Gość ale jakiej pomocy oczekujesz
ile ty masz lat? Może weź się za naukę zamiast szukać dziewczyny, która jesli zgodzi się z tobą byc, to za 3 dni zmienisz zdanie... Robisz takie błędy, że aż oczy bolą :(