Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kardashia

prezent dla chłopaka na gwiazdkę-problem dziewczyn

Polecane posty

Gość kardashia

Cześć dziewczyny Pogadajmy tu o problemie który ma większość z nas. A mianowicie co kupujecie swoim chłopakom na gwiazdkę? To jest szczególnie pytanie kierowane prze zemnie do dziewczyn które są już w dłuższym związku (ja 3 lata) i nie mają już pomysłów co do prezentów. Ja przez te 3 lata wyczerpałam już wszystkie pomysły... Dodam,że mój chłopak ma 21 lat. Oczywiście niech wypowiedzą się również te dziewczyny które są w krótszych związkach może Wy też macie jakieś fajne pomysły? Pytałam mojego faceta co by chciał ale on sam nie wie... Więc musze sama coś mu wymyślić. :)

Gość Ferdek nie taki Kiepski
zrób mu loda w prezencie

Gość kardashia
Taki prezent to nie prezent :) tym bardziej jak seks ma przez cały rok :)

Gość ale jakiej pomocy oczekujesz
kurczę, przecież to twój chłopak i wiesz co lubi. Skąd mamy wiedzieć czym się interesuje twój facet?

Gość kdkdmd
wpisujcie swoje pomysly

Gość ja nie wiem nie czuje
wspolczuje w takim razie, ze po 3 latach zwiazku nie potrafisz wykrzesac z siebie jakiegos pomyslu co bedzie dalej ??? i nie odnosze sie wylacznie do glupiego prezentu, ale w ogole ja jestem z moim 5 lat i jeszcze nigdy nie zastanwailam sie nad prezentem, po prostu go znam, wiem jaki jest, i wueilbiam go zaskakiwac czesto jak cos cozbacze i od razu pomysle, ze przydaloby mu sie to, albo by sie ucieszyl i kupuje, a czesto to nawet nic nie musze kupowac - wytsraczy dobry pomysl, spontaniczny

moje najlepsze prezenty-biorę męża do komputerowego,mówię idź na półki i bierz co chcesz a ja tylko formalnie przy kasie zapłacę :D