Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rikki stewart

Problem, gdzie jechać na święta.Jego rodzina a moja

Polecane posty

Gość rikki stewart

to nasze 1 święta i powstaje konflikt gdzie jechać?do jego brata czy moich rodziców. Kurwa szlag mnie trafia! moi rodzice są chorzy przydałabym sie im, zakuoy zrobić itd to starsze osoby już a facet zły bo dawno brata nie widział i chce do niego jechać. Nie chce świąt osobno spędzać....

wiadomo ze kazdy chce spedzić świeta ze swoimi najbliższymi,taka tradycja. nie rozdwoicie sie. na wigilie jedzcie osobno a świeta spedzcie razem

Gość jak masz taki problem
z pierwszymi swietami, to ja nie chce wiedziec jak beda wygladaly 10te.

Gość zostańcie w domu
my zawsze tak robimy (małżeństwo od 3 lat). my jednak mieszkamy daleko od jednych i drugich rodziców, ok. 300 km do każdej rodziny.

To jest problem każdej pary. U nas to wygląda tak ze na wigilie do moich rodziców na boże narodzenie do jego. Inaczej się chyba nie da.

Gość rikki stewart
lepiej być chyba ateistą i nie obchodzić tych gównainych świąt, tylko problemy są przez nie. Mi to zwisałoby gdzie pojedziemy jakby moi rodzice mieli kogoś kto by im pomógł z zakupami itd a ja wcześniej nie pojadę do nich bo prace mam

Gość trhyrye
szczerze? to my nasi rodzice mieszkaja od siebie na nogach 5 minut :) i do każdego na wiigilie wpadniemy chcoiaż na chwile.. Ale ogólnie to święa i tak razem wszytscy :)

Gość trhyrye
szczerze? to my nasi rodzice mieszkaja od siebie na nogach 5 minut :) i do każdego na wiigilie wpadniemy chcoiaż na chwile.. Ale ogólnie to święa i tak razem wszytscy :)