Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fikimikilol

zakup na Allegro co teraz zrobić ?

Polecane posty

Gość fikimikilol

Kupiłam telefon na Allegro ,kurier przywiózł ,otworzyłam paczkę przy nim i jest brak słuchawek ,co mam zrobić ,napisać do sprzedającego czy co ?,kurier mówił że jakiś protokół trzeba spiać ,nie wiem co zrobić ,nigdy nie miałam takiej sytuacji .

no powiedzial ci kurier dobrze-trzeba spisac protokol. czemu tego od razu nie zrobilas?po co w takim razie przy nim paczke otwieralas?

Spisać protokół. Skontaktować się ze sprzedawca. I sprawdź jeszcze raz w opisie aukcji czy pisze ze słuchawki są w zestawie.

protokol powinniscie spisac, zglosic si do sprzedajacego i zobaczyc, co on odpowie - moze omylkowo nie wyslal i dosle a protokol jest dowodem w przypadku sporu ze sprzedajacym

Gość fikimikilol
kurier przywiózł w piątek wieczorem ,spieszył się ,mówił że trzeba spisać protokół ,mam jak coś dziś do niego zadzwonić . Czyli mam najpierw zadzwonić do kuriera żeby przyjechał spisać ten protokół i dopiero napisać do sprzedającego ? i co ja mam zapłacić za kuriera że do mnie przyjedzie i spisze protokół ? nie znam się na tym ,nigdy nie miałam takiej sytuacji .