Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paskarta

dzień dobry tvn -komedia :) rozmawiają o tragedii szwedki która

Polecane posty

Gość paskarta

przyjechała do Polski na nielegalną operację piersi i przez zaniedbanie zapadła w śpiączkę, tragedia,opis a póżniej Welman gada - teraz pogoda i czy tam deszczyk pada a później jaką zupę gotuje Zosia w kuchni normalnie kurva lajtowo :D

Gość Don boju, do boju
A ja tam widzę Wyprawę Anny Guzik na Ukrainę :-o

Gość paskarta
teraz gadają

Gość fjut owalny
po huj piersi powiększac ,mniejsze lepsze

Gość sdfmkrgjoigrhueijgf
kochający narzeczony,który kazał dziewczynie piersi powiększyć,żenua, powinien mieć wyrzuty sumienia do końca życia i odpowiadać za to, lekarze oczywiście też; a dziewczyna swoją drogą głupia,że się dała namówić na operację

Gość paskarta
leży nieświadoma i patrzy, takie piękne oczy ma masakra takie życie przed nią było,matka jest lekarzem

Gość sdfmkrgjoigrhueijgf
w dodatku oni go tłumaczą,że nie przyjechał,bo jest wstrząśnięty; powinien teraz patrzeć na nią 24h na dobę,a to i tak niewystarczająca kara

Gość marta832
przykre

tak misz masz-15 tys-to dla niego darmocha.U siebie w kraju za taką operkę musiałł by zapłacić 4 razy tyle,wolał oszczędzić na narzeczonej.

Gość marta832
a teraz zaciera rece na wyplate odszkodowania za nazeczoną

Oglądałam program, i nie widzę nic niestosownego, program jak program. Prowadzący bardzo ładnie rozmawiali ze Szwedami..., wyrażali współczucie, zatroskanie.

Gość sdfmkrgjoigrhueijgf
jędza-oczywiście,że nie zapytali:D

Gość mozna sie posmiac
Zal dziewczyny,ale smiac sie chce,ze po 1 taka młoda,ładna dziewczyna a głupia na całego. rodziocow tez za madrych nie ma,bo matka lekarka mogła przetłumaczyć córce,ze jezeli uparła sie zrobic operacjępowiększenia piersi to powinna zrobic ja w SZwecjilub jak juz to w Polsce ale przez b.dobrego lekarza i w znanej klinice. Tak to jest jak ktos jest skąpy :-) A mowia,ze za granica tak sie ludziom zyje dobrze,ze na wszystko ich stac i nie musza oszczedzac :-)

Gość Ewa rozumna
Moja siostra miała zabieg zmniejszenia warg sromowych i od tamtej pory jak jej coś przecięli to w ogóle już nie szczytuje, teraz musi tylko udawać orgazmy bo jej wstyd przed facetami a mówiłam jej, ostrzegałam aby sobie dała spokój z takimi przeróbkami.

Gość mozna sie posmiac
Ewa rozumna--Cha,cha:-) no to masz sioistre nie za bardzo mądrą :-) Ludzie,czy co niektorzy juz sa tak bardzo zidiocieli :-)

Gość imirinna
Ewa rozumna- serio ? no żenada :O zmarnować sobie życie seksualne z drugiej strony żal mi takiej osoby