Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kampania reklamowa

koniec zwiazku ponad 6 lat wszystko sie wczoraj skonczylo jak zyc

Polecane posty

od wrzesnia sie klocimy, wracalismy i sie klocilismy, prezez weekend sie sotaklismy bylo milo staralam sie bo niby bylam zazdrosna o kolezanki z portali;/ zrobilam pyszny obiad choc nienawidze gotowac staralam sie na kazdym kroku...wczoraj mala klotnia przy sniadaniu bo nie mialam ochoty jesc-powiedzial mi nie odzwaj sie mam cie dosc. no to milczalam. caly czas pisal z kims smsy- z laska ktora ma meza i dziecko;/ w koncu sie odezwalam-powiedzial mi ze pisze bo nie chce z nim rozmawiac, ze ma mnie w dupie jak mam taka byc, ze nie tak ma wygladac jego przyszlosc, ze milczymy ;/ nie wytrzymalam wyzwalam go i odeszlam :( napisal mi ze nic mi nie zrobil ;/ ze to moja wina :(

Gość Tak somie przemy
Trafiłaś na dupka. Każdy winien tylko nie on. Nawet nie myśl o tym, żeby wrócić to strata czasu. Przykro czytać takie posty, współczuje się. Ale kiedy w końcu się z niego wyleczysz poznasz wartościowego emocjonalnie dojrzałego faceta- tak na to spójrz. Na razie życzę Ci dużo siły.

.wczoraj mala klotnia przy sniadaniu bo nie mialam ochoty jesc-" a musisz wszczynac awantury jak nie jesteś głodna ? :P

caly czas pisal z kims smsy- z laska ktora ma meza i dziecko " zdecyduj sie :) z kimś pisze czy czy z jakąs babką co ma dziecko?

Gość Tak somie przemy
Moja rada, lej na niego. Idź do fryzjera, na mega zakupy, do kosmetyczki.;

no wierzcie mi ja tego nie wytrzymuje, on byl moim pierwszym facetem i tyle lat :( ja juz nie umiem zniesc tych jego kolezanek portali typu fotkai komentarzy pod jego zdjeciami :( nie wytrymalam juz wczoraj. tylko jak ja mam sie wyleczyc z tego

regres on pisze z wieloma laskami ;/tlumaczy sobie ze tylko z babami umie sie dogadac i ze nie mam byc zla, bo mi o wszystkim mowi, poznaol na fotce jakas laske mezata dzieciata i pisal z nia wczoraj caly dzien bo powiedzial ze ona jest nieszczesliwa w malzenstwie ;/

Gość jeszcze jedna taka
porypana jak autorka i na dodatek chujowo jej doradza. autorka sama napisała ze zawiniła i na dodatek prowokuje swojego faceta. Swiety by sie wkurwił a co mówic o normalnym facecie.

Gość jeszcze jedna taka
tak to wina faceta. bo tylko facet jest skurwysynem. panienki sa takie swiete

moze zawinilam zbytnia zazdroscia on tak twierdzi to chcialam wszystko naprawic do momentu malej klotni podczas ktorej prosil bym sie nie odzywala bo nie jestem u siebie ;/ to przestalam potem pisal caly dzien z ta baba a do mnie mial pretensje ze nie rozmawiam z nim :(

Gość jeszcze jedna taka
wystarczyłoby tylko porozmawiać a nie dorabiać do tego idiotycznej ideologii.

Gość jeszcze jedna taka
ale to z nim trzeba rozmawiać a nie z forum.

boze dziewczyno czy ty rozumiesz ze probowalam na spokojnie tlumaczylam, prosilam az nie wytrzymalam, to ze mna tez trzeba rozmawiac a nie z cipami z fotki prawda

Gość jeszcze jedna taka
a to ze milczał to znak że czeka na jakieś rozsądne tematy.

Gość jeszcze jedna taka
no to weź ten telefon i rozbij o ścianę na pewno nie podniesie na ciebie ręki.

Gość masz szczęście że to nie
nastapiło 20 lat po ślubie jak u mnie :-(

Ja właśnie tez zerwałam z facetem... właściwie to on ze mną... ale miałam to samo ciągłe kłótnie o byle co!wyzywanie się nawzajem itd. zamieszkałam z nim bo myślałam ze będzie ok ale nie jest. ON se pisze z innymi a ja już nie wytrzymuje

Gość jeszcze jedna taka
albo zrób mu stipa przed nosem niech sobie popatrzy na ciebie

Gość szukanie pretekstu
żeby odejść i mam tu na myśli nie Ciebie, tylko jego....jak ktoś nie chce być z kimś, to zawsze znajdzie powód, dotyczy to mężczyzn i kobiet, żeby była jasność :) czyli....uciekaj, gdzie pieprz rośnie....zajmij się sobą... też tak kiedyś miałam i dziś uważam to za pozytywne doświadczenie, bo wiem jakich ludzi unikać jak ognia :) :) :) zapisuję temat w ulubionych i trzymam kciuki :) bo wiem, jak Ci jest ciężko pisz jak masz ochotę, doła ale nie wracaj i nie obwiniaj się :)

wina zawsze lezy po srodku - zwlaszcza przy dluzszych zwiazkach - ale lepiej zakonczyc cos nieudanego niz trwac w tym na sile i sie bardziej krzywdzic

bardzo mi ciezko bo naprawde chcialam wszystko naprawic przez chwile nie zwracalam uwagi na to jego pisanie myslalam ze mu minie jak to oleje, ale jak ja sie staralam a on mial to gdzies nie wytrzymalam :(

Szczerze nie wyobrażam sobie takiej sytuacji- że mój mężczyzna siedzi na fotce/facebook'u/sympatii czy gdziekolwiek indziej i pisze z dziewczynami/komentuje zdjęcia etc. W ogóle prawdziwy facet nie zajmuje się pierdołami typu nk, fotka czy inne takie... Takie moja skromna dygresja :P Oczywiście nie generalizuję, pewnie jest wielu normalnych facetów, którzy potrafią używać takich portali beż niecnych:P planów i podtekstów. Nie obwiniaj się autorko, wiadomo, że nikt by nie chciał,aby jego facet tak się zachowywał. Skoro szuka szczęścia gdzie indziej, pisze sms-y nie wiadomo z kim to raczej znaczy, że o miłości nie ma tu mowy.

Gość szukanie pretekstu
i uważam, że jeśli się chce być z kimś na poważnie, to nie ma się tysiąca kont na różnych portalach, bo człowiek skupia się na tej jednej osobie... Normalna Kobieto jesteś i tyle. Jeśli masz myśli, że coś z Tobą nie tak, to witaj w klubie. Też tak miałam. Świat uczuć i związków jest teraz trudny dla ludzi z zasadami, ale opłaca się :)