Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kampania reklamowa

koniec zwiazku ponad 6 lat wszystko sie wczoraj skonczylo jak zyc

Polecane posty

Gość szukanie pretekstu
decede ma rację :) tak to działa pozostałym panom o innych poglądach dziękujemy :) i wtedy dopiero można żyć normalnie, bez stresu, w miłości, rozwijać się i pozwolić na rozwój innym...\ Wracam za kilkadziesiąt minut. Liczę na buzie uśmiechnietę z nadzieją na lepsze jutro :) :) :)

Gość jeszcze jedna taka
nie trzeba kupować można ściągnąć w formacie pdf i czytać na własnym komputerze :D

Dziewczyno , na pewno nadskakiwanie znudzonemu partnerowi w niczym nie pomoże. Jeżeli mu tak bardzo źle pozwól mu odejść , niech robi co chce. Najgorsze jest to , że sam nawala ponieważ jego zachowanie rani Ciebie a na dodatek próbuje wmówić Ci , że Ty jesteś odpowiedzialna za taki stan rzeczy. Co z tego , że minęło 6 lat w związku.Jesteś jeszcze młoda i masz ogromne szanse na szczęście. Taki człowiek , który obwinia wszystkich za to co się dzieje dookoła jest bardzo toksyczny i destrukcyjny, nie powinnaś w ogóle brać do serca jego przykrości.Obwinia Cię ponieważ sam wie, że robi źle i nie jest mu dobrze przyznać sie przed samym sobą dlatego próbuje się w taki sposób oczyścić - czyli tzw. projekcje. Jeżeli kocha to zrozumie swój błąd i wróci przepraszając Cię ale na pewno nie powinnaś starać się na siłę.

oo dzięki :) a tak w dużym skrócie o czym to? bo słyszałam żę fajna książka

Gość dcdefcedwcf
autorko, jestes???

tak tak juz jestem dziekuje Wam bardzo za slowa otuchy zrobie tak jak mowicie oleje go. nie zadzwonie ani nie napisze juz 1 smsa. moze fotke na zlosc zaloze a niech widzi ;/

Gość dcdefcedwcf
tylko sie nie zlam, prosze cie. Ja sama wiem jak to jest trudno nie pisac kiedy tyle mysli w glowie. Badz twarda a na pewno tym zyskasz. Jak napiszesz pierwsza to bedzie cie mial w garsci, ale nie pozwiol sobie na takie cos. Musi zrozumiec, bo najwyrazniej nie rozumie nic a duzo sobie dopowiada!!!

dziekuje za slowa otuchy nie złamie sie bo nie moge :(wiem:( wczoraj mu pisalam ;/ odp mi czego od niego jeszcze chce, co on mi zrobil i tak nie czyta juz mych smsmow i nara ;/

Gość gwoli wyjasnienia...
musisz wytrzymac, inaczej bedzie coraz gorzej. chyba lepiej teraz przecierpiec takiego dupka, niz cale zycie spedzic w stresie. a tak, to sie przynajmniej dowiesz, czy bedzie o ciebie walczyl, czy mu zalezy. jezeli tak, to postawisz konkretne warunki a jak mu nie odpowiada, to niech szuka sobie innej naiwnej, ktorej to nie bedzie przeszkadzac. zapewniam cie jednak, ze zadna normalna kobieta nie bedzie tolerowac takich zachowan. a jemu pewnie sie to kiedys znudzi i wtedy pojdzie po rozum do glowy, tyle, ze moze byc juz na to za pozno.

Gość dcdefcedwcf
no sama widzisz...sam ci napisal ze czego jeszcze chcesz i ze juz nie czyta esow od ciebie i nara...dla mnie to bylo by jednoznaczne...no ale latwo tak mowic osobom trzecim....olej dupka i pokaz mu, ze skoro on cie nie szanuje to chociaz ty szanusz siebie;

Gość szukanie pretekstu
ech......wiem, że Wam ciężko.....ale życie jest zbyt trudne, żeby nie mieć wsparcia w tej najważniejszej osobie...trzeba znaleźć prawdziwą bratnią duszę... oni raczej nie należą do takich. szkoda czasu Trzeba przetrzymać, najpierw przynajmniej godzinę, potem dzień, miesiąc itd. Czas leczy rany. Naprawdę. Jestem z Wami, piszcie,co u Was. Będę tu zaglądać.

Gość asdfsdada
ja bym tez zalozyla fotke dla jaj i z zemsty

Gość on 28 i 3/4
hej; kampania reklamowa pogadamy?

Porażki ciąg dalszy... on jutro się spotyka z inną... mam taką ochotę ich pośledzić ale daruje sobie... za to w srode spotkam sie z kolega...

Gość gwoli wyjasnienia...
Conik moze zaloz swoj topik, jesli masz taka potrzebe pisania o sobie

Gość szukanie pretekstu
Hej, co u WAS w tematach??

Gość kikidee
daj se luz dobrze że to ty go rzuciłaś cholerny cham dupek i looser spotkasz lepszego i z tego będziesz sie śmiac

Gość szukanie pretekstu
hmmmm......chyba nie jest tak źle, skoro nikt tu już nie zagląda....chyba prawdziwej zwiechy nie miałyście, ale to dobrze pozdrawiam