Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiem też .....

Tabletki a brak przerwy

Polecane posty

Gość odpowiem też .....

witajcie proszę o wypowiedzi dziewczyn które nie robią przerwy 7 dniowej podczas brania tabletek antykoncepcyjnych biorę tabletki od jakiegoś czasu ale nigdy nie zdarzyło mi się nie robić przerwy teraz nadarza mi się okazja wyjazdu na wycieczkę ale termin pokrywa mi się z terminem okresu a to by było dość niewygodne tym bardziej że dość sporo czasu spędzę z autokarze domyślam się że skoro ostatni dzień brania tabletek przypada mi na środę to nie chcąc robić przerwy w czwartek powinnam zaraz zacząć nowe opakowanie tak ? no i mam pytanie jeszcze jak wygląda następna miesiączka czy jest bardziej obfita czy zauważyłyście u siebie jakieś inne skutki uboczne ? z góry dziękuję za odpowiedzi

mi kilka razy zdarzyło się nie zrobić przerwy. okres wyglądał podobnie jak każdy inny :) w czwartek weź kolejna tabletkę (z nowego opakowania)

Ja raz nie zrobilam przerwy bo akurat okres wypadal na dzien mojego slubu. Bierzesz nastepna tabletke tak jak napisalas w czwartek. Kolejny okres powinien byc normalny, jak kazdy z odstawienia tabletek.

Gość k0404
niema skutków ubocznych od razu po jednym opakowaniu weź następne tylko trochę piersi mi urosły ale później wszystko wraca do normy ja robiłam tak juz ze 3 razy - pytałam gina niema przeciwwskazań

Gość odpowiem też .....
dzięki dziewczyny wiedziałam że można na Was liczyć :)