Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martuniabdg

ZAŁOSNE ŻYCIE!! czy musimy sie ciagle zalic?

Polecane posty

Mam tego serdecznie dosc!! To zycie to jakas paranoja! Ciagle cos jest nie tak - kazdy sie zali ale co pozatym? Jak temu zaprzestac? Jaak sie zebrac i wziac w garsc? Mam synka - jestem sama - nie mam pracy - mieszkam z rodzicami, ale mam checi!!! nie chce popasc w dolki - nie chce sie poddawac... Gdzie sa normalni mezczyzni? Tacy ktorzy do zwiazku potrafia wsadzic cos wiecej poza penisem? Gdzie jest normalne zycie? Jest bardzo ciezko ale licze, ze bedzie dobrze i ze wspomozecie troszke slowami.

Gość słowny wspomagacz
Będzie dobrze

Gość słowny wspomagacz
Lata tu tak Aniela wróżka to do niej pytanie ;)

wrozka...heh no tak :) ona za mnie wszystko zrobi - stworzy rodzine, da prace, mezczyzne, dom...ajjj te wrozki.

ZAŁOSNE ŻYCIE!! czy musimy sie ciagle zalic?" TAK bo żale dla kobiety to jak woda dla ryby :) Kobiety kochają sie żalić i narzekac na swój los ... Wygadują sie wszystkim na około i na jakiś czas jest spokój aż do pewnego momentu w którym skapują sie że dawno sie użalały nad sobą :) powód mają od ręki , dla kobiety to nie sztuka znaleźć powody by sie udręczać ... niektóre czerpia wenę z dnia codziennego :) i tak sobie zyja te nasze kobiety :P

no wlasnie - kobiety = bezsilnosc a wy faceci z czym sie rownacie? wiesz jaka jest roznica? ze my sie zalimy ale potrafimy dzialac, a wy jestescie IDEALNI ale tylko w gadaniu bo do roboty ciezko wam sie wziac.

ze my sie zalimy ale potrafimy dzialac" działać ? na jakim polu ? łzy, żale,szlochania, umartwiania...to wasz świat :)

dlaczego tak odbierasz kobiety? moze sam miales kobiety "histeryczki" dlatego tak nas odbierasz. A co z tymi ktore nie chca sie zalic, szlochac? Takie nie istnieja?

Gość Eleeene
nie musimy sie zalic tylko trzeba postawic sobie plan na zycie i go konsekwentnie realizowac. Madrych dokonywac wyborow, madrymi ludzmi sie otaczac i zycie mozna ugryzc z najlepszej strony. A i jeszcze jedno.Porazke przekuc w sukces . Jakiez to proste :-P

Gość Kominkio
REGRES TAK bo żale dla kobiety to jak woda dla ryby Kobiety kochają sie żalić i narzekac na swój los ... Wygadują sie wszystkim na około i na jakiś czas jest spokój aż do pewnego momentu w którym skapują sie że dawno sie użalały nad sobą powód mają od ręki , dla kobiety to nie sztuka znaleźć powody by sie udręczać ... niektóre czerpia wenę z dnia codziennego i tak sobie zyja te nasze kobiety >> wnioskujesz z obserwacji swojej kobiety, jak rozumiem? Nie wszystkie sa takie same :) ale ona, nie watpie - POWOD MA :D

dlaczego tak odbierasz kobiety?" przedstawiam tylko wasze cechy :) na które wskazuje temat tego topa A co z tymi ktore nie chca sie zalic, szlochac? Takie nie istnieja?" przykro mi to swierdzić ale nie ma takich kobiet :) Wasz gospodarka hormonalna nie pozwala byscie nie szlochały , byscie nie miały dołów byscie nie cierpiały Wasze zycie jest uzależnione od dni cyklu i to jest naturalne :) My faceci tak stan rzeczy musimy akceptować będac z wami w zwiazku

> wnioskujesz z obserwacji swojej kobiety, jak rozumiem?' wszystkich kobiet :) no moze nie do końca bo te po 50 -tce zaczynaja sie wyciszać troche :P

Regres Sadzisz tak po wszystkich kobietach?? to musisz otaczac sie w mega histerycznym srodowisku...Po twoich wypowiedziach widac, ze jestes w miare inteligentnym czlowiekiem, a szkoda, ze wypowiadasz sie za ogol. Myslisz, ze wszystko jest uzaleznione od "cyklu"? Czy nasz chory RZAD tez jest zalezny od cyklu kobiety? bo przez niego chyba rowniez mamy powod sie dolowac!? nie sadzisz?

Myslisz, ze wszystko jest uzaleznione od "cyklu"?" oczywiscie ze nie wszystko :p macie jakas tam namiastkę uczuć i zachowań wypływajacych z charakteru :P:P:P a tak na marginesie jeden prosty przykład a zarazem pytanie ?:P dlaczego tak wiele kobiet potrafi w pracy predzej dogadac sie z szefem facetem niż z szefem kobietą :) ? odpowiedz jest chyba ( dla was kobiet) oczywista :)

Bo Polacy to taki naród co by tylko się żalił a zwłaszcza już kobiety, ze szczególnym uwzględnieniem spasłych świń :classic_cool: Widzieliście czy np w USA ktokolwiek się żalił ? A tu tylko ciągle OJEJ JESTEM SAMA, NIKT MNIE NIE CHCE, DO PRACY PRZYJMUJĄ TYLKO SZCZUPŁE itd itp. Żałosne jesteście :o

Autorko topiku, nie wiesz, że Regres to nasz kafeteryjny prawik posiadający wspaniałą wiedzę psychologiczną o kobietach ? :P

"dlaczego tak wiele kobiet potrafi w pracy prędzej dogadać się z szefem facetem niż z szefem kobietą ?" Hmmm, z tego samego powodu, z którego wielu facetów potrafi w pracy lepiej dogadać się z szefem kobietą? :P

Autorko topiku, nie wiesz, że Regres to nasz kafeteryjny prawik posiadający wspaniałą wiedzę psychologiczną o kobietach ?" widac że mało tutaj siedzisz :P

Hmmm, z tego samego powodu, z którego wielu facetów potrafi w pracy lepiej dogadać się z szefem kobietą?" no nie do konca :) facet szef z facetem pracownikiem tez znajda porozumienie :) Kobieta pracownik z kobieta szefową juz cieżej znajda wspólny język emocjonalność,zajadłosć , zazdrość u kobiet jest na jednakowym poziomie , dlatego tak trudno dojśc do porozumienia kobiecie podwładnej w stosunku do kobiety szefa , te same fale tworzą chore współzawodnictwo i rywalizacje o pozycje na rynku w firmie czy tez w życiu ... to tylko przykład oczywiscie