Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolakao

ambicje

Polecane posty

Gość kolakao

jakie mieliście/macie ambicje zawodowe/rodzinne itp. To pytanie do osób które np. kończą szkołę i planują studia, pracę itp. albo tych które pną się po szczeblach kariery albo takich które coś sobie założyły i co z tego udało się zrealizować.

Gość bonzoooooooooo
ambicje kobiety to gary, a faceta kariera, tak było, jest i będzie. Zamykamy temat!!!

Gość miałam ambicje i plany
nie udaje mi się ich zrealizować teraz myślę o wyjeździe ten kraj mnie dobija, nie tylko brak możliwości rozwoju i dobrej pracy ale też ludzie, ten tok myślenia i nastawienie Polaków, nie chce tutaj żyć ale na razie nie mam kasy żeby wyjechać, jak tylko ją zdobędę- już mnie nie ma

Gość bonzoooooooooo
ja jestem pucybutem, czyszczę buty wysoko postawionym osobnikom, taki jetsem karierowicz

Gość kolakao
ja najpierw studia, potem staż za 400zł przez rok, potem praca jedna, druga a teraz trzecia już na stałe. Wiek 30 lat, ten sam facet od 7 lat, dzieci brak, własne mieszkanie, samochód. Tak myslę chyba nie jest źle, ale wazne jest wsparcie rodziców- finansowe i psychiczne, bez nich nie miałabym może połowy tego.

Gość kolakao
bonzo chamsko to napisał, ale taki układ nie jest zły, tzn. facet zarabia, utrzymuje dom a kobieta dba o dom, dzieci itp. Taki układ jest w sumie ok, chociaż nie wysiedziałabym tylko w domu, musiałabym chociaż na pół etatu pracować, ale taki model dziś jest już nieaktualny.

Gość kolakao
widzę że temat o kobiecych ambicjach umarł, trudno, myslałam że będzie ciekawy :(

Gość Gośka *
ambicje to jedno a możliwości same w sobie to drugie:D