Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raban_mam_w_domu

spuszczanie sie do pecherza moczowego

Polecane posty

Gość raban_mam_w_domu

prosze o powazne wyjasnienia osob, ktore maja pojecie. czy wstrzymywanie wytrysku poprzez lapanie sie za penisa celem spowodowania wytrysku do pecherze jest niezdrowe? prosze o podanie jakichs zrodel, wiarygodnych stron internetowych na ten temat.

Gość kwiat kiwi @#$
szukaj na www.f.kafeteria.pl

Gość kwiat kiwi @#$
www.stronymedyczne.pl

Gość raban_mam_w_domu
kwiat kiwi, daruj sobie, czlowieku

Gość kwiat kiwi @#$
ja chcę Ci pomóc

Gość raban_mam_w_domu
to mi podaj link, a nie każ szukac......

Gość kwiat kiwi @#$
www.problemyzpenisem.pl

Gość raban_mam_w_domu
nie dziala. kolego, odpusc se.

Gość ochujacka isabeła
ty kwiat kiwi jesteś na prochach czy trinkujesz:D:D

Gość kwiat kiwi @#$
Ja chcę Ci po prostu pomóc, bo urodziłam się po to, żeby robić dobre uczynki.

Gość wytrysk do pęcherza????
Na rozum ci padło???

Gość diuk3
do pecherza moczowego ?

Gość kwiat kiwi @
podszywaczu widzę,ze nie dajesz ludzioom zyć- wf ci przepadł czy co,że siedzisz na necie i piszesz debilizmy? Autorze- ostatnio ogladałam program o twoim problemie na TLC i wiem,ze jest to jakaś choroba i leczy się ja lekami- musisz jednak iść do urologa

z wikipedii Wytrysk wsteczny patologia wytrysku, w której sperma nie wydostaje się na zewnątrz ciała, lecz trafia poprzez krótki odcinek cewki moczowej do pęcherza moczowego. Przyczyną jest niedziałający właściwie zwieracz pęcherza: nie ulega skurczowi w czasie wytrysku. Nieprawidłowe działanie zwieracza pęcherza może być wywołane operacją prostaty (np. jej przezcewkowego usunięcia) lub uszkodzeniem unerwienia autonomicznego. Także cukrzyca może dawać takie powikłanie, będące objawem neuropatii cukrzycowej. Do rzadszych przyczyn należą nadużywanie alkoholu lub nietypowe praktyki seksualne.

Gość raban_mam_w_domu
ale chodzi mi o to, ze ja sobie naciskam czlonka, zeby sie cofnelo. bo to przyjemnosc daje jak tam do pecherza wpada. i chodzi mi czy to jest niezdrowe

Gość kwiat kiwi @
kolezanka wyzej ci napisła to jest niezdrowe- może prowadzic do niepłodnosci, całkowitego zaniku wytrysku i braku wzwodu

Gość kwiat kiwi @
oczywiście,że jak zrobisz to raz czy dwa to ci nie zaszkodzi ale ty to robisz stale i możesz sie uzaleznić

Gość raban_mam_w_domu
o uzaleznienie sie nie boje. pytam fachowca, dlaczego sperma ma spowodowac konsekwencje w postaci bezplodnosci ??????

Gość raban_mam_w_domu
niech sie wypowie jakis fachowiec!

Gość kwiat kiwi @
nie licz na fachowca na tym forum przejdx lepiej na forum medyczne i tam zadaj pytanie lub idx do urologa i zapytaj

Gość waldi1
masz racje. szkoda czasu tu na forum, ludzie pisza ze mozna od tego zostac bezplodnym, ale juz dlaczego, to nikt nie potrafi wyjasnic.

cytat: Przyczyną jest niedziałający właściwie zwieracz pęcherza: nie ulega skurczowi w czasie wytrysku czyli jak jestes zdrowy to w czasie wytrysku ten zwieracz ci sie zaciska, wiec jest NIEMOZLIWe zeby sperma dostala sie do pecherza tak samo jest przy polykaniu: wpust do przelyku sie krtani sie zaciska zeby ci zarcie tam nie wpadlo zamiast do przelyku taka jest anatomia, caly mechanizmwspolgrajacych ze soba miesni i nerwow debilu i zadne twoje zboczone zachciewajki na to nie poradza...

cytat: Przyczyną jest niedziałający właściwie zwieracz pęcherza: nie ulega skurczowi w czasie wytrysku czyli jak jestes zdrowy to w czasie wytrysku ten zwieracz ci sie zaciska, wiec jest NIEMOZLIWe zeby sperma dostala sie do pecherza tak samo jest przy polykaniu: wpust do przelyku sie krtani sie zaciska zeby ci zarcie tam nie wpadlo zamiast do przelyku taka jest anatomia, caly mechanizmwspolgrajacych ze soba miesni i nerwow debilu i zadne twoje zboczone zachciewajki na to nie poradza...

Gość raban_mam_w_domu
"twoje sumienie" - nie nazywaj mnie debilem. mowie co odczuwam. sperma sie gdzies cofa i nie wypływa. nawet jesli nie trafia do pecherza, to zostaje moze w cewce, nie wiem. ale lubie sobie zaciskac. i pytam sie czy to szkodzliwe. niewazne czy dla pecherza, czy dla penisa. po prostu CZY SZKODLIWE. proste pytanie i nie wyzywaj mnie tu od debili.

Gość na dwoje babka wróżyła
albo sobei coś sknocisz z prostatą albo w przyszłości będziesz bezpłodny bo ten mechanizm ci się utrwali i nawet jeśli będziesz chciał się spuszczać normalnie nei będziesz miał wytrysku jak bardzo trzeba mieć skopaną psychę by robić takie głupawe eksperymenty ?

Gość raban_mam_w_domu
prosilem o NIE OCENIANIE mojej postawy, tylko medyczną poradę. co wam tak sie chce kazdego oceniac ze skopany? po prostu uwielbiam. tak jak ktos lubi kajdanki i fetysz, to ja lubie sie spuszczac do pecherza (czy tam do cewki moczowej)

Gość na dwoje babka wróżyła
skoro tak lubisz to idź do urologa i z nim pogadaj bo tu na fachową poradę nie masz co liczyć nie jestem facetem, nie bawię się w ten sposób ale łatwo się domyśleć że jeśli robi się coś wbrew naturze to to może mieć złe konsekwencje tak jak jest BHP dotyczące pochwy czy odbytu ostrzegające by nei wpychać sobie tam przedmiotów do tego nie przeznaczonych tak samo jest z innymi praktykami skoro zastawki w pęcherzu mają zapobiegać cofaniu ejakulatu to oczywiste że kombinowanie wbrew temu może w przyszłości dać jakieś nieodwracalne uszkodzenia