Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juliuszekcezarek

ja i kuzynka

Polecane posty

Gość juliuszekcezarek

Ludziska mam nie lada problem, zrobilem cos strasznie glupiego z moja kuzynka chociaz milo bylo :P ale do rzeczy. Byla impreza rodzinna, wszyscy sie nachlali lekko ja tez trzezwy nie bylem. Mam 30lat a moja mlodsza kuzynka 19. Bawilismy sie razem, popijalismy trunki az wkoncu przenieslismy sie do mojego pokoju zeby film ogladnac. Nie mialem nic w planach zboczonego, tylko film chociaz musze zaznaczyc ze Anka [kuzynka] jak na 19stke to mega laseczka;) szczupla z duzym cyckiem, czarne dlugie wlosy no rakieta! ale do sedna. Ogladamy film siedzac na lozku, popijamy drinki i ona w pewnym momencie odjezdza i zasypia mi na ramieniu, mysle sobie ok niech spi. Jej reka zjechala jednak do mojego krocza, chyba niechcaco ja w szoku bo zaczyna ruszac ta reka i mnie tam masowac! no kurwa! moja wlasna kuzynka!! chwila minela a jej reka juz grzebala przy rozporku i bum, kutas wylazl. Nie wiem czemu nie protestowalem. Ona szybko sie nachylila i do buzi... nozzzz co mialem zrobic? zaczela tak zajebiscie ssac ze nie moglem sie opanowac. Chwile to trwalo i zalalem jej cala buzie, tyle tego bylo ze nie udalo jej sie polknac wszystkiego. Jak skonczyla usmiechnela sie do mnie i powiedziala ze zmeczona jest i idzie spac no i poszla a ja w szoku!!! glupio mi troche bo wiem ze to masakra jest co sie stalo no ale sie stalo. I co teraz kurwa? moja mlodsza kuzynka zrobila mi lache i jest zadowolona a ja mam moralniaka. To nie jest zadna prowokacja, wezcie poradzccie cos serio :(

Gość Test kurwów
Teraz musisz ją tylko w du­pę i w ci­pę zapiąć i będzie wniebowzięta. Spuść z krzyża skoro masz to gratis 🖐️

Gość juliuszekcezarek
kuzynka myślała, że ten biały płyn w pisiorku to mleko

Gość waldi1
ale co, że z kuzynką to niby nielegalne? to przeciez nie jest kazirodztwo

Gość EwaO
Może chciała tego spróbować. A dużo prościej zrobić to kuzynowi niż jakiemuś obcemu facetowi. Powinieneś się jej odwdzięczyć w postaci lizania. :-)

Gość likearain
to zależy jeszcze jak dalekie albo bliskie jest te kuzynostwo. Ja mam strszego kuzyna ,który też daje mi jasno do zrozumienia ,że by mnie przeleciał. Skoro ty nic nie wymusiłeś to daj sobie spokój z tym moralniakiem albo z nią pogdaj.; ))

Gość juliuszekcezarek
No najblizsza kuzynka to nie jest ale mimo wszystko jest. Mowicie ze nie powinienem miec moralniaka, kurde nie tak latwo bo mnie to troche meczy. A jak bedzie chciala znowu? albo cos wiecej to co ja mam zrobic. mam slabosc do tej gowniary najwidoczniej skoro nie potrafilem odmowic.

Gość NimfaBed
Ile razy ja już na forum czytałam tą samą historię!!! Koleś masz widzę niespełnioną fantazję.

Gość likearain
No cóż skoro tak to przy najbliszej okazji pogadaj z nią.

Gość NimfaBed
Dajcie sobie spokój z odpisywaniem, kiedyś ta sama historia krążyła tu na forum.

Gość lepiej do ust niz do pecherza
j.w