Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadziwiona

Dokument HBO czekajac na sobote

Polecane posty

Gość zadziwiona

czy ogladal ktos z was ten dokumeny Ja jestem w wielkim szoku po obejrzeniu tego filmu Sama pochodze ze wsi ale czegos takiego nie widzialema Szczegulnie zaszokowala mnie ta tancerka erotyczna Masakra Dziewczyna rozbiera sie i daje obmacywac facetom za 200zl To juz w burdelu by wiecej zarobila tym co robi A najsmieszniejsze jest to ze ona jest z tego dumna i nie chce zmienic pracy Co o tym myslicie????

Gość nie widzialam ale
slyszalam o nim i chce obejrzec. Podobno dosc.... smieszny? ciagle tylko chca kredyty brac i chodza na imprezy :) a t kobitka co tanczy to twierdzi ze to bylo jej marzenie:)

Gość zadziwiona
ona jest naprawde bardzo ladna ale niesamowicie pusta Ja bylam w mega szoku po obejrzeniu tego filmu I naprawde nigdy czegos takiego nie widzialam

Gość zadziwiona
czy ktos jeszcze ogladal?????????????

ogladałam , dla mnie ona ładna nie jest, czytałam tez komentarze. także dziewczyna z trawników się wypowiadała .film jest przerysowany. podobno ta rodzina biedna jest leniwa...a prace dzieciaki by znalazły w fabrykach które tam są. ta tancerka :P powiedziała jedno madre zdanie :że chce iśc do jakiejś szkoły , bo czuje się głupia sama w sobie :P

Za to jej "Chodziłam do szkoły odzieżowej, ale zrezygnowałam, bo trzeba było szyć" pobiło rekordy głupoty :D

Gość przeesadzony dokument i to
mocno :o a laska to nie tancerka erotyczna a dziwka bo to co ona robi na tych imprezach to nie pokazy a dziwkarstwo 🖐️

Ja oglądałam, i wcale nie jest mi żal tej "tancerki" ani tej rodziny co biesiadowała nad świniakiem. Ludzie są sami sobie winni. Jej matka, też na rozgarniętą nie wyglądała, bo gdyby miała choć troche rozumu w głowie wzięła by córke za wszaż i doprowadziła do porządku. Ale widocznie odpowiada jej, że na jakiejś dyskotece córa lata z gołym tyłkiem, a pijane młotki wpychają jej paluchy w c***pke. Zresztą ta dziewczyna sama nie wie co mówi, raz mówi, że nie kocha męża, innym razem już go kocha, ale chętnie ułożyłaby sobie życie z kimś innym. Nie zamierzam się nad nią litować, bo sama stwierdziła, że uczyć jej się nie chce, a jak widać normalnej pracy też nie chce. Co do wielodzietnej rodziny, w której matka sprząta w klubie, to już jest załamka totalna. Większych nierobów nie widziałam, i to takiej ilości na tak małej powierzchni. Po prostu nie mogę na nich patrzeć. Matka dziękuje bogu, że pojawił się klub, bo dzięki temu może sobie dorobić, a gromada jej dzieci za darmo potańczyć w sobote. Ojciec nie pracuje 27 lat, bo miał wypadek i bodajże nie ma nogi, za co matka znowu żarliwie dziękuje bogu, bo przynajmniej renta jest :-) Nie mam awersji do ludzi ze wsi, ale do ludzi głupich. Tacy niewątpliwie zdarzają się też w miastach. Mam za to rodzine na wsi, którzy potrafią ruszyć głową i nie mają lenia w dupie. I nie narzekają na brak pieniędzy :-) Jedyne co pozostało po tym filmie to niesmak .

Gość zadziwiona
ja mysle ze ona po obejrzeniu tego filmu dopiero sie ocknie Wydawalo jej sie ze jest wielka gwiadza tencerka erotyczna a dopiero teras sie przekona ze jest po prostu kure...Jak zobaczy co ci faceci z nia robia na scenie to sie pod ziemie ze wstydu zapadnie Czasem ludzie nie zdaja sobie sprawy z tyego co robia A ta rodzina wielodzietna to tesz niezle pojeby Wszyscy tam som juz doroski i jak by sie wzieli w garść to bu im sie lepiej zylo Ale najlepiej to siedziec w domu palic papieroska i nazekac

Gość to nie jest tancerka erotyczna
tylko zwykla kurwa :O

Aż mną trzęsie. Siedzą dorosłe już dzieci w jednym pokoju, każdy napier**la na komórce i zastanawiają się skąd wziąć kase na świnie. Jak to możliwe, że potrafili spłodzić 11ścioro dzieci, ale ani jedno ani drugie nie potrafi nimi pokierować. Oglądam sobie to drugi raz :-)

dajcie spokój ta rodzinka na początku mnie wzruszyła ...ale potem ...jak ta jedna siostra brała udział w konkursie mokrego podkoszulka. miałam wrażenie ,że rodzice to by ją posłali pod latarnie żeby kasa byął:/ bo jakoś specjalnie tym tańcom nie byli przeciwnie jeszcze im żal było że 1000 zł nie wygrała.:P w ogóle ta rodzina to pojebane miała teorie. ta ruda była spoko :D

Ona z nim jest i go kocha, ale ma cichą nadzieje ułożyc sobie życie z kims innym, (chyba ma na myśli kogoś, kto ją będzie szanował ) :-)

Gość wkurza mnie ta szczeniara co
ogladalam ten dokument juz 2 razy, raz sama, raz z kolezanka (mam nagrany na n-ce). ona siedziala z otwarta buzia i w szoku byla!! ta laska od tanca mnie rozwala za kazdym razem jak ja widze :D i rodzinka tez dobra haha jak gadali, ze dobrze, ze tancerki nie od nich z wioski, to ksiadz na mszy nic nie nagadal hahahah a ruda z Pawelkiem i kumple tez dobrzy :D